Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

Szolgáltatások

Mi otthon vagyunk valamennyi kérdésben a kémény építés, kályha építése tekintetében.

 

Átfogó szolgáltatás - számunkra magától értetődő

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az ügyfelek ár- és környezettudatosak lettek. Az alternatív üzemanyagok irányába mutató tendencia töretlen. Nemcsak a rendszerek széles választékát kínáljuk, hanem gondoskodunk minden kapcsolódó munkáról: a kályha szerelésétől a kéményig. 

Nagyon fontosnak tartjuk ügyfeleink átfogó tanácsadását és barátságos támogatását. Nagy figyelmet fordítunk az ügyfélszolgálatra. Legjobb tudásunk és meggyőződésünk szerint megoldjuk ügyfeleink minden problémáját.

Rugalmasan alkalmazkodunk a jövőbeli igényeihez, és megpróbáljuk lehetővé tenni azt, ami elsőre nem tűnik megvalósíthatónak. Az ügyfél kérésére a kiválasztott modellt saját műhelyünkben átalakítjuk és felszereljük elképzelései szerint, hogy mindenki megkapja álmai tűzhelyét.

A különböző márkák választéka folyamatosan növekszik. Általános importőri előnyünknek köszönhetően páratlan árakon kínáljuk ügyfeleinknek a legjobbat!  Számunkra nincs távoli messze az út. Tevékenységi körünk Mosonmagyaróvártól -tól Vásárosnaményig terjed.

Lépjen kapcsolatba velünk, és hagyja, hogy választékunk és szolgáltatásaink meggyőzzék.

Szeretettel várjuk!

 

      • Kandalló szettek értékesítése, komplett kivitelezéssel, szakérto
      • Kandalló építés - Cserépkályha építés 3-D tervezés- kályha-kandalló Kályhák forgalmazása
      • Kandalló összeszerelése / felújítása Kandallóját az Ön igényei és kívánságai szerint tervezzük ésépítjük. Számos lehetőség van az alak, az anyag és a feldolgozás tekintetében.
      • Sütő összeszerelés A sütő összeszerelését saját szerelőink végzik el fél nap alatt.
      • Kéményszerelés - Nincs kéménye vagy kandallója a házában? Valóban valóra akarja váltani a kályhával vagy kandallóval kapcsolatos álmát? 
      • Elektromos Kandalló és Cserépkályha építés

 

  • Telepítési és szállítási szolgáltatás fatüzelésű kályhákhoz
  • Házhozszállítás
  • Szakszerű és professzionális összeszerelés a felhasználás helyén

A fával való fűtés nagyon divatos gazdasági és ökológiai okokból. Ezenkívül a kályha kellemes légkört biztosít minden szobában. A Grean Flames oldalon fatüzelésű kályhák széles választékát találja. A Grean Flames szakszemélyzete szállítja le a kandallókályháját, és ha szeretné, azonnal telepíti is. A szolgáltatás magában foglalja az új tűzhely karbantartására és üzemeltetésére vonatkozó ajánlatokat is. A szolgáltatással kapcsolatos további információkért forduljon a Grean Flames szakemberéhez.

Szolgáltatások egy pillanat alatt (kályhák, Kandallók)

 

Házhozszállítás

  • Minden tűzhely megrendelésre átvehető, vagy közvetlenül házhoz szállítható. A tehergépkocsival való hozzáférést biztosítani kell. Ahol a közvetlen hozzáférés nem lehetséges, a további szállítási költségeket a kiadásoknak megfelelően kell felszámítani.
  • Kényelmes szállítási szolgáltatás Magyarórszág egész területén, a járdaszegélyig: 17500 Ft.

Szerelési szolgáltatás

  • A kandallókályhát a tűzvédelmi előírásoknak megfelelően kell csatlakoztatni. Örömmel segítünk az összeszerelésben és átvállaljuk a teljes szerelést. Ez azt jelenti, hogy a füstcsőcsatlakozásnak már rendelkezésre kell állnia a meglévő kéményben. Itt választhat az egyszerű vagy teljes összeszerelés között Magyarórszág egész területén. 
  • Professzionális kalyha vagy kész kandallószerelés, házhoz szállítás és szerelési anyag nélkül nélkül: 48.000 Ft.
  • Professzionális kemenceszerelés házhoz szállítással és tartozékokkal (1 hajlítás, cső 2 m -ig, 1 kondenzációs gyűrű, 1 rozetta és szerelési anyag, az alaplemez kivételével):  75.000 Ft.

Kályha/Kandalló beépítése külső légcsatlakozással

    • Professzionális kemenceszerelés, beleértve a házhoz szállítást és a tartozékokat (1 hajlítás, cső 2 m -ig, 1 kondenzációs gyűrű, 1 rozetta és teljes csatlakoztatás a külső eszközhöz, szerelési anyag, az alaplemez kivételével). A levegõjáratnak min 10 cm (100 mm) átmérőjűnek kell lennie: 145000 Ft.
    • Számunkra magától értetődő a régi tűzhely megfelelő megsemmisítése is.: 15000 Ft.