Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

COE-5 - Szürke
COE-5 - Szürke
762 000 Ft

COE-5 - Szürke

FOE-4 KÉK MODUL ELEKTROMOS KÁLYHA 2,4KW SZABÓ KÁLYHA

   • Impozáns külső, letisztult formavilág
   • Egyedi megjelenés, különleges karakter
   • Kitűnő választás a azoknak, akiknek a funkcionalitás mellett a stílus is fontos
   • Készen vagy félkészen kerül a lakásába, így nem okoz komolyabb felfordulást.
   • 10 év Garancia a kályha testre
   • 3 év Garancia az elektromos fűtőbetétre.
   • Nem kell hozzá elektromos vezeték, csak a normál tápegység a konnektorból.
   • A kályha felületétől függően 2,4- 3,2 kW/h hőteljesítmény kerül beépítésre.

 

 

 

  

762 000 Ft
Részletek

LEÍRÁS

Kinézetét tekintve az elektromos fűtésű kályháink ugyanolyan sokoldalúak, mint fatüzelésű testvéreik. A kerámia és beton felülete különleges, időtlen egyedivé varázsolja a kályháját.

Nincs kémény?

Ha nincs kémény, nincs lehetőség tűzifát tárolni, vagy egyszerűen nincs kedve tüzet rakni és hamut üriteni, akkor is van lehetőség egy szép, meleg  tűzhelyre a nappaliban.

Kompakt méreteinek köszönhetően ideálisan és harmonikusan illeszkedik a szoba bármely sarkába. A belső térhez igazodva kiválaszthatja a talapzat színét - fekete vagy króm. 

Saját tervezésű, kézzel készített csempékből épített kályháink ideális megoldást nyújtanak 1 helyiség illetve kisebb nyaralók fűtésére. 3 típus, igény szerinti méret, végtelen színválaszték.

A kézzel készített, mesterien kialakított kályha gyönyörű, és sok- sok órán át ad meleget a hideg téli estéken. Azért ezek a kályhák népszerűek évszázadok óta mert különleges esztétikai kialakításukkal nyújtanak kellemes érzést és felébresztenek kedves emlékeket. Amellett, hogy a hagyományos kályhákat kis ajtókon keresztül lehet fűteni, mi törekszünk, hogy a tűz megnyugtató látványa az üvegajtókon keresztül még elérhetőbbé váljon.

A Szabó-kályhák kiváló minőségük és a sziklaszilárd kialakításuknak köszönhetően nagyon hosszú időn át képesek müködni. A tartós szerkezet biztosítja, hogy több évtizedig élvezhesse a kályha látványát, melegét és csodálatos hangulatát.

Az elektromos fűtőtest hőteljesítménye úgy van kialakítva, hogy a kályha maximális terhelés mellett ne melegedjen túl, és a felületi hőmérséklete ne emelkedjen 80°C fölé. A fatüzelésű kályhákkal akár 85-120 °C-os cserépfelületi hőmérséklet is elérhető.

 

 

Adatok
Cikkszám
SZABO567040
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!