Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
512 900 Ft

KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA

KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 9 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 8-12 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 80 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 231 Celsius
Súly: 137 Kg
Maximális hasábméret: 250 mm
Anyaga: acél, 
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Zárt égésterű.
512 900 Ft
Részletek

A PICARD egy szabadon álló, lekerekített elülső acél tűzhely, amely egyedülállóan fokozza a tűz gyönyörű látását. Ez egy nagyszerű megoldás azok számára, akik modern és ökológiai eszközöket keresnek.

 

MODERN DESIGN
A lekerekített üvegnek köszönhetően fokozott tűz szépsége.

A kemence belseje az innovatív anyaggal bélelt, az Acumotte tökéletesen ellentétben áll a testtel, és így az egész modern megjelenésű.

A robusztus toló / reteszfogantyú megkönnyíti az ajtó szoros zárását. Ennek az eszköznek köszönhetően tökéletes lesz a rekonstrukcióval rendelkező otthonok számára.

A kandalló alatt van egy további, zárt kamra, amelyben a bemeneti csatlakozó rendszer rejtve van. A kamra ajtajának kinyitása az intuitív push-open rendszeren alapul, amely nem igényel további fogantyút.

 

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS
A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO kibocsátást.

 

MAXIMÁLIS ENERGIAHASZNÁLAT A
hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéstérének béléséből, egy hőenergiás anyagból ered, ami növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utólagos meggyulladása a kimenő füstgáz útvonala kiterjesztő deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és ezzel minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe. Ezenkívül a kipufogónyíláson egy redőny került felszerelésre, amely hasonló funkciót hajt végre a deflektorhoz, ami tovább növeli az eszköz hatásait.

A beépített 100 mm-es levegőbevezető csatlakozásnak köszönhetően a patronból levegőt szállítanak kívülről. A bevezető a hátsó vagy alsó tűzhelyhez csatlakoztatható. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik.

Az égéstér hármas szellőztető rendszere: primer levegő - a rács alá kerül; a másodlagos levegőt a hátsó falon lévő lyukakon keresztül szállítják. Ezenkívül a patron tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ.

 

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten 

PICARD elülső hőálló kerámiákkal rendelkezik, amelyek 660 ° C-ig tartanak. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A betét teste és elülső része kiváló minőségű acélok ellenáll a magas hőmérsékletnek. Biztosítják a teljes szerkezet stabilitását is.

A nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően az eszköz kiváló tömítettsége biztosított. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

 

Kényelmes felhasználás 

A kályha könnyen eltávolítható a levehető rács és a hamu felhalmozódó tartályának köszönhetően.

Az üvegezés tisztán marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően. A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos.

A PICARD-nak lehetősége van arra, hogy a készülék felső és hátsó részén egy füstelvezető nyílást telepítsen, ami megkönnyíti a telepítést (a kályha hátoldalán lévő kimenet telepítésekor felső lemezdugót kell vásárolni).

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ941866je
Tömeg
137 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!