Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI BIOETHANOL KONTÉNER KÖZEPES AF/P TUV

KRATKI BIOETHANOL KONTÉNER KÖZEPES AF/P TUV

A TÜV megfelelőségi jelét a legtöbb európai országban értékelik. A terméket a TÜV megfelelőségi jelöléssel megjelölve megkülönböztethető a piacon. Ez a jel bizonyítja a termék magas színvonalát, és megerősíti, hogy megfelel a kötelező biztonsági követelményeknek. Ezen túlmenően a TÜV megfelelőségi jelölése garantálja, hogy a TÜVRheinnland Polska szakértői által ellenőrzött termékgyártási folyamatokat a legmagasabb műszaki és szervezeti szinten végzik.

A biokonténer egy saválló lapból készült elem, amely alapja egy biofireplace kialakításának.

A TÜV tanúsítvánnyal rendelkező új biztonságos biogáz egy további speciális kamrával rendelkezik, amely megakadályozza az üzemanyag kiöntését a tartály véletlen túltöltése miatt. Az új, biztonságos bio-tartálynak van egy maximális üzemanyagszint-mutatója és egy abszorpciós teste, amely csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és megakadályozza a bioüzemanyag-kiömlést a készülék billentése miatt (még abban az esetben is, ha a bioüzemanyagot a tartályban tüzelőanyaggal égetik). A biológiai tartályban lángolt oltást egy speciális fogantyúval lezárt mozgatható csúszdával valósítjuk meg, amelyet a készülékkel együtt szállítunk.

  

Az egyetlen megengedett üzemanyag, amely a bio-kandallóban használható, a bio-alkohol alapú kandalló-üzemanyag (a BIO-DECO biokandallókhoz folyadékot ajánlunk).

 

Megjegyzés !! A bio-dugó 50% -os kapacitása egyszerre önthető a tartályba. Nagyobb mennyiségű folyadék miatt a folyadék a lehetséges biogazdálkodási ponton átfolyik. Ne adjon bioüzemanyagot az égő bioetanol kandallóhoz. 

A konténer űrtartalma: 0,5 liter.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ901044jj
Tömeg
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!