Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI FALCON HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI FALCON HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
714 190 Ft

KRATKI FALCON HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

KRATKI FALCON HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 9 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 8-13 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 82 %
CO Kibocsátás: 0,10 %
Füstgáz hőmérséklet: 215 Celsius
Súly: 132 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
714 190 Ft
Részletek

Légfűtéses hordozható lemezkályha, speciális accumot belsővel.

Tartalmazza  a másodlagos égetési rendszert.

MODERN DESIGN

A tágas első üveg a nagy tüzelőtérrel kombinálva jelentősen befolyásolja a tűz vonzó látványát

Tökéletes fogantyú teszi könnyűvé az ajtó zárását. Ennek köszönhetően a készülék jól működik a felépüléses otthonokban. 

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A tűzhely megfelel a környezetbarát tervezés kritériumainak és a korlátozó BImSchV 2 normának, amely meghatározza a maximális CO-kibocsátást. 

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A tűzhely belseje Acumotte-val van bélelve, amely tökéletesen megfelel a tűzhellyel, és modern megjelenést kölcsönöz.

A por teljes égése a két elhajlásnak köszönhetően, amely kiterjeszti a füstkimeneti pályát. Ez a folyamat növeli az égetés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást. Csökkenti a káros anyagok légkörbe jutását is. A füstcső csonkhoz hasonlóan a deflektorhoz hasonlóan működő membrán is felszerelhető, ami tovább javítja a készülék hatásait.

A beépített 100 mm-es külső beömlőnyílásnak köszönhetően az elsődleges levegő a betéthez szállítható. A levegő beömlőnyílás a betét alján található. A betétnek hátlapján egy fedőlemez és egy lyuk van az alapban. Ennek köszönhetően a felhasználó kiválaszthatja, hogyan csatlakoztassa a külső légkészletet. A levegő beállítása egy fojtószelep segítségével történik, amelyet egy, az ajtó alá helyezett szabályozó állítható be. Ez a megoldás megakadályozza a helytelen használatát. Az egész mechanizmus csendesen és hibátlanul működik.

Ebben a betétben az égéskamra hármas levegős rendszere van. Az elsődleges levegőt, amely lehetővé teszi a tűz beállítását, a rács alatt szállítható. A másodlagos levegő - gazdaságos és ökológiai égetést a hátsó falon lévő lyukak biztosítják.

Ez a betét továbbá tiszta üveges rendszerrel (légfüggöny) van ellátva, így a levegőt közvetlenül a kandalló oldalán található csatornarendszeren keresztül szállítják az üveghez. Ily módon az égéskamra felső részébe oxigént szállítanak, és a fa égése során keletkező gázok utóégése következik be. Ugyanakkor csökkenti a káros CO-kibocsátást a légkörbe. 

BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB

A FALCON hőálló kerámiával rendelkezik, amely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg minősített minősége és biztonsága.

A tűzhely teste és elülső felülete kiváló minőségű acél használatával ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ez biztosítja az egész szerkezet stabilitását is.

Kiváló tömörség az árnyékolt nemesgázban készült szilárd hegesztésnek köszönhetően. Az acélelemeket lézervágásnak vetik alá a korszerű berendezések segítségével, majd CNC hajlítókkal hajlítják. 

Kényelmes használat

Ebben a betétben speciális acumotte alaplapot használnak. Köszönjük, hogy a kályha kamra nagyobb és nagyobb mennyiségű fából lehet elhelyezni. Ezenkívül sekély égéskamrát használtunk, ami alacsony fűtési igényt eredményez.

A mozgatható rácsos hamutartó a hamuzó tisztántartását teszi lehetővé.

A betét üvegezése tiszta marad a tiszta üvegrendszernek köszönhetően. A légfüggöny elválasztja az üveget a kamrától. Tehát nem piszkos.

A FALCON képes felszerelni a füstcsövet a készülék felső és hátsó részéről, így könnyű a telepítése.

A kandalló alatt van egy további zárható kamra, ahol a külső levegő beömlő rendszer el van rejtve. A fennmaradó helyet például egy bizonyos mennyiségű fa tárolására használhatja. Az ajtó kinyitása olyan kattanós rendszeren alapul, amely nem igényel további fogantyút. Ezáltal az egész egység koherens testet képez.

 

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ705206jd
Tömeg
132 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!