Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KOROMTALANÍTÓ 1 kg
KOROMTALANÍTÓ 1 kg
3 160 Ft

KOROMTALANÍTÓ 1 kg

Sadpal (1 kg-os zsák) - a korom eltávolítására szolgáló készítmény a kandallókhoz és a kéménycsatornákhozl. Csökkenti a por- és gázkibocsátást. Csökkenti a fafogyasztást.

"SADPAL"  - lKatalizátor a korom elégetéséhez. Nem gyúlékony, nem robbanékony. A korom és a szerves (kátrányos) anyagok utóégetésére szolgál.

A SADPAL egy zöld por - szervetlen sók keveréke, amely 600 °C feletti hőmérsékleten katalitikus tulajdonságokkal rendelkező anyagokká bomlik.

A "Sadpal" használata csökkenti:

  • a kazánok és kandallók koromtól, lerakódásoktól való mechanikus tisztításának szükségességét
  • a koromgyulladást a kéményekben
  • szén-monoxid-kibocsátást a légkörbe
  • a légkörbe történő kénkibocsátást
  • a kazánok rostélyos kemencéinek és füstgázelvezető rendszereinek acélszerkezeti anyagainak korrózióját
3 160 Ft
Részletek

Használati utasítás: A tüzelőberendezés felfűtése után öntsön egy teáskanál "Sadpal" port egyenesen a parázsra a tűzbe (az adagoláshoz használjon műanyag kanalat). Körülbelül 30 perc elteltével, ha szükséges, öntsön egy második adagot ugyanígy.

Rendszeres használat esetén egy mokkáskanálnyi elegendő 3-6 kg parázshoz. Minden tűzhely és kandalló másképp ég, ami azt jelenti, hogy a Sadpal táplálása is másképp történik. Általában jobb, ha kevesebbet, de gyakrabban adagol, amíg meg nem találja az optimális adagot. Az olyan száraz tüzelőanyagok, mint a szén, a fa és a fűrészpor kisebb adagokat kapnak.

A készítmény szervetlen sók keveréke, amelyek a levegőből nedvességet szívnak magukba, ezért a "SADPAL"-t eredeti csomagolásban kell tárolni. Száraz, jól szellőző helyen tárolja, anélkül, hogy fémtárgyakkal érintkezne (korróziót okozhat). Ásványi sói nagyon higroszkóposak. A "SADPAL" páratartalma változó, és a környezeti páratartalomtól függ.

A nedves "SADPAL" nem veszíti el tulajdonságait, csak agyagosabbá válik, ami problémát jelenthet az adagolásnál. Szükség esetén a nyitott zsákot száraz, jól szellőző vagy meleg helyen hagyva száradni lehet. Ezután csomagolja be újra a zsákot, hogy megakadályozza a nedvesség felszívódását a levegőből. Ha befejezte az adagolást, söpörje fel a maradékot, és dobja a tűzbe. A korrozív tulajdonságok nem befolyásolják a kazán (tűzhely) belsejét és az égési folyamatot.

Adatok
Cikkszám
SZ674805je
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!