Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT világos belsővel

KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT világos belsővel

Műszaki adatok


Teljesítmény: 11 kW
Fűtési teljesítmény tartománya:4,5-14 KW
Anyag: lemez
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 180 mm
Hatásfok: 80 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 295 Celsius
Súly: 150 Kg
Maximális hasábméret: 400 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
Részletek

Olyan kandallóbetétet keres, amely nagyméretű üvegfelülettel rendelkezik, és a nappali középpontjává válik? A Kratki ilyen kandallóbetét sorozatot dobott piacra, amely teljesítményével, formatervezésével és kivitelezésével is tud hódítani. A Zibi 12 Deco kandallóbetét egy elegáns kandalló, amely minimalista formájával különösen a modern otthonokba illeszkedik. A kandalló üvegöblítő rendszerrel rendelkezik, amely az üveget korom- és pormentesen tartja. A másodlagos égési levegő az üveglap mentén áramlik, és védelmet nyújt az üveg előtt. Így mindig jól láthatod a lángokat!

A kandallóbetét másik jellemzője a nyomtatott üveglap. A díszüveg teszi teljessé a Zibi 12 Deco kandallóbetét megjelenését. A tűztér ajtaja zsanéros ajtónak készült, és könnyen nyitható és zárható. Ehhez nem kell nagy erőt kifejtenie. Ezenkívül a zsanéros ajtó teljesen légmentesen záródik, és így biztosítja, hogy az égést az oxigén ne tudja tovább befolyásolni. Az elsődleges, másodlagos és harmadlagos égési levegő kombinációja szintén nagyon jó égést biztosít, és hatékonyan csökkenti a tüzelőanyag költségeket.

A Zibi 12 Deco kandallóbetét egy olyan betét, amelyet egyértelműen nagyobb helyiségekbe és terekbe terveztek. Ezzel a kandallóbetéttel hatékonyan fűthet akár egy nagyobb nappalit is. Az égés is úgy működik, hogy az üzemanyag-fogyasztás csökkent. A 80%-os hatásfok környezetbarát égésről és alacsony károsanyag-kibocsátási is tanúskodik. Mivel a kályha külső égéslevegővel is működtethető, a Zibi 12 Deco kandallóbetét passzívházakba és általában nagyon jó hőszigeteléssel rendelkező modern helyiségekbe is kiválóan alkalmas. Erős kandallóbetét a Kratkitól, modern szerkezettel és nagyszerű kilátással a lángokra!

Magyarország egyik legnépszerűbb kandallója:

 • Zárt égéstér
 • Elegáns és kényelmes fogantyú
 • Modern üvegezés
 • Kerámiaüvegből készült üveg, hőálló 800°C-ig
 • Kiváló minőségű acélból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek
 • A tüzelőanyag-részecskék elégetése a terelőlemeznek köszönhetően, amely meghosszabbítja a füstgáz útját
 • Speciális anyagból készült égéstér-bélés - hőtároló anyag, amely növeli az égéstér hőmérsékletét és csökkenti a károsanyag kibocsátást
 • Egyszerű kézi égéslevegő-szabályozás egyetlen szabályozóval
 • Hamuzó fiúk nélkül - teljes elégetés és a hamu minimalizálása a fából származó maximális hőtermelés mellett.
 • Előkészítve külső égéslevegő-ellátáshoz
 • DIN EN 13229/ BImSchV 2. fokozat/ 15a. B-VG (Ausztria)
Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ635043jc
Tömeg
151 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!