Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
997 400 Ft

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 10 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-12 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 81 %
CO Kibocsátás: 0,08 %
Füstgáz hőmérséklet: 215 Celsius
Súly: 186 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Az ANTARES egy modern, ökológiai, szabadon álló lemezkályha érdekes geometriai formájú. Egyszerű, félkör alakú és nagy üvegezéseü nagyon szép látást garantál a tűzről, és mindenki figyelmét vonzza.
997 400 Ft
Részletek

MODERN DESIGN

A tágas üvegezés vonzóbbá teszi a tűz látását. A kályha belseje az innovatív anyaggal bélelt, az Acumotte tökéletesen ellentétes a testtel, és így az egész modern megjelenésű.

A robusztus függőleges fogantyú megkönnyíti az ajtó szoros zárását. Ennek köszönhetően az eszköz tökéletes lesz az otthonok számára.

A kandalló alatt van egy további, zárt kamra, amelyben a bemeneti csatlakozó rendszer rejtve van. A kamra ajtajának kinyitása az intuitív push-open rendszeren alapul, amely nem igényel további fogantyút.  

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéstérének béléséből, egy hőenergiás anyagból származik, amely növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utólagos meggyulladása a kipufogó útvonala kiterjesztő deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe. Ezenkívül a kipufogónyíláson egy redőny került felszerelésre, amely hasonló funkciót hajt végre a deflektorhoz, ami tovább növeli a készülék hatásait.

A beépített 125 mm-es légbevezető csatlakozásnak köszönhetően a patronból levegőt szállítanak. A bemenetet a hátsó vagy alsó tűzhelyhez lehet csatlakoztatni. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik. 

A patron háromszoros szellőztető rendszert használ az égéstérben. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fűtést, a rács alatt kerül szállításra. A másodlagos levegő - amely biztosítja az ökológiai égést - a hátsó fal két szintjével van ellátva.

Ezenkívül a kemence tiszta üveg (légfüggöny) rendszert használ, azaz a levegőt közvetlenül a pohárba szállítják a kandalló oldalán elhelyezett csatornarendszeren keresztül. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe. 

 BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

Az ANTARES elülső hőálló kerámiákkal rendelkezik, amelyek akár 800 ° C-ig is ellenállnak. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A betét teste és elülső része magas hőmérsékletnek ellenáll a kiváló minőségű acél használatának köszönhetően. Biztosítják a teljes szerkezet stabilitását is.

A nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően a készülék kiváló tömítettsége biztosított. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják. 

Kényelmes felhasználás

A tűzhely speciálisan profilozott Acumotte alaplemezből áll, melynek köszönhetően az égéstér mélyebb és több fát tartalmaz.

A kályha könnyen eltávolítható a levehető rács és a hamu felhalmozódó tartályának köszönhetően.

Az üvegezés tisztán marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően.

A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos. 

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

A kemence megfelel az Ecodesign és a korlátozó BImSchV 2 szabványnak a maximális CO-kibocsátást meghatározó kritériumoknak .

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ597557jd
Tömeg
186 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!