Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI NADIA 13/G LIFTES KANDALLÓBETÉT
KRATKI NADIA 13/G LIFTES KANDALLÓBETÉT
889 130 Ft

KRATKI NADIA 13/G LIFTES KANDALLÓBETÉT

KRATKI NADIA 13/G LIFTES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 13 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-16,5 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm
Hatásfok: 81 %
CO Kibocsátás: 0,09 %
Füstgáz hőmérséklet: 240 Celsius
Súly: 284 Kg
Maximális hasábméret: 400 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
889 130 Ft
Részletek

Maximális energiafelhasználás

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékletnek, köszönhetően a felhasznált anyagnak - a jó minőségű acélnak.

A modern TERMOTEC-sel - a hőt felhalmozó anyaggal, amely növeli a kamrában a hőmérsékletet - az égéskamra bélése miatt hosszabb ideig fenntartjuk a hatékony égést és fenntartjuk a hőmérsékletet.

A tüzelőanyag-részecskék utóégése a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően fordul elő.

A levegő csak kívülről érkezik a beépített 125 mm-es bemeneti csatlakozásnak köszönhetően. A levegő beszívása beállítható egy szabályozóval, amely kizárja a helytelen használat hibáit.

Hármas égéskamra szellőztető rendszer: elsődleges levegő - arra a lemezre irányul, amelyen az égés zajlik; a szekunder levegőt a hátsó fal lyukain keresztül szállítják. Ezen felül a betét tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ.

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A nemesgáz-pajzsban készült szilárd varratoknak köszönhetően garantálható a tömítés kiváló tömítettsége.

Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Rácsmentes betét - utódégés hamuban történik, ami azt jelenti, hogy az üzemanyag finom hamuig ég, ami a minimális mennyiség marad. A fából nyert hőenergiát maximálisan kihasználják.

A korom csökkentése a tiszta szélvédő rendszer miatt (légterelő).

A bejárati ajtó megemelő rendszerben működik - az ablak fel van emelve. Ezt a rendszert egy ellensúly alapján építették fel - két blokk (az ajtó mindkét oldalán) acélkábelgel működik, amely két csapágygörgő vezetőiben működik, amelynek köszönhetően az ajtó súlya egyenletesen eloszlik. A tűzálló csapágyakon az ajtókeretbe szerelt csúszóvezetők mentén mozognak, ami garantálja könnyű, csendes és problémamentes működést. Az ajtó néhány milliméterrel elmozdul a testtől, ez megakadályozza a tömítés károsodását. A zárható ajtót nagy erővel benyomják az ajtókeretbe, amelynek köszönhetően a kandalló teljesen légmentes. 

A felemelt és leengedett ajtónak köszönhetően egyszerre megfelelő mennyiségű fát tölthet be. Egy kiegészítő mechanizmus, amely lehetővé teszi az ablakok oldalirányú kinyitását, ami megkönnyíti a tűzhely tisztítását és tisztán tartását.

Különböző szerelési körülmények között használható, az állítható lábaknak és a 360 ° -kal beállítható mozgatható kipufogócsonknak köszönhetően.

MODERN DESIGN

Dekoratív üvegkerámia, amely 660 ° C hőmérsékleten ellenáll, és így a kandallónak modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, optikailag kibővíti a betét elejét.

A betétes ajtó modern ajtófogantyúval rendelkezik.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ579910jc
Tömeg
284 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek