Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel
1 070 160 Ft

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel

Műszaki adatok


Teljesítmény: 10 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-12 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 81 %
CO Kibocsátás: 0,08 %
Füstgáz hőmérséklet: 215 Celsius
Súly: 186 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél
Tűzelőanyag típusa: keményfa
1 070 160 Ft
Részletek

A Kratki ANTARES 10 szabadon álló kandalló kiváló minőségű acélból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek. A burkolat antracit színűre festett acélból készült. Az égéstér termotec anyaggal van kibélelve, amelyek összegyűjtik a hőt, és a tűz kialvása után is visszaadják azt a környezetnek. A kandalló profilozott fenéklemeze nagyobb mélységet biztosít és véd a hamu kiömlése ellen. Öntöttvas ráccsal és kivehető hamutartállyal van ellátva.

Oldalra nyíló, félköríves üvegezésű ajtó. A tűzhely alatt egy „click” csatlakozóval ellátott zárható ajtó található a kamra lezárására, amely elrejti a külső levegő csatlakozását. 

A tiszta üvegrendszer biztosítja a hosszú ideig tiszta rálátást a tűzre egy légfüggöny segítségével.

A füstgáz-utóégető rendszer terelőelemmel, amely megnöveli a füstgázok útját és lehetővé teszi a tüzelőanyag-részecskék utóégetését, ami növeli a készülék hatékonyságát (kevesebb fafogyasztás) és csökkenti a CO2-kibocsátást.

A modern, szabadon álló Kratki ANTARES 10 tűzhely az égési levegő kívülről történő csatlakoztatásával rendelkezik. A levegőcsatlakozás történhet hátulról vagy alulról. Az egész égés beállítása egyetlen szabályozóval történik, amely a légcsappantyún található. 

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ514166jd
Tömeg
186 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!