Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA
641 430 Ft

KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA

KRATKI KOZA EPSILON KANDALLÓKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 8 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-9 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 82 %
CO Kibocsátás: 0,08 %
Füstgáz hőmérséklet: 255 Celsius
Súly: 143 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél, 
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Zárt égésterű.
641 430 Ft
Részletek

Az EPSILON egy egyszerű formájú, önálló acélkemence, amely kiváló megoldás azoknak, akik otthoni tűz valódi melegségét akarják, de nincs nagy helyük. A modern műszaki megoldások garantálják a gazdaságos és ökológiai égést.

 

MODERN DESIGN

A tágas szélvédő és egy nagy égési kamra kombinálva jelentősen befolyásolja a tűz vonzó látását.

A szilárd modern ajtófogantyú megkönnyíti az ajtó szoros bezárását. Ennek köszönhetően a készülék kiválóan alkalmas rehabilitációs otthonokba.

A sütő felső részén található praktikus polc felhasználható egy csésze kávé vagy tea melegítéséhez. Az illóolajok ezen a helyen történő elhelyezése viszont az illatanyagok teljes skáláját felszabadítja.

 

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

 

Maximális energiafelhasználás

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhető, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utóégetése a két kipufogógáz-rendszernek köszönhető, amely kiterjeszti a kipufogógáz-utat. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A levegőt a betétről kívülről táplálja a beépített 100 mm-es bemeneti csatlakozónak köszönhetően. Maga a szívócső hátulról vagy alulról a kemencéhez csatlakoztatható. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik.

A betét hármas égéskamra szellőzőrendszert használ. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fa gyulladását, a rács alá kerül. A másodlagos levegőt - az ökológiai égéshez - a hátsó falon lyukakkal látják el.

Ezenkívül a kemencenek tiszta üvegrendszere van (légfüggöny), vagyis a levegőt közvetlenül az üvegbe továbbítják a kandalló oldalán elhelyezkedő csatornák rendszerén keresztül. Ilyen módon az oxigént az égési kamra felső részébe juttatják, ahol a faégetési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik, ami tovább csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe.

 

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

Az EPSILON hőálló kerámiákkal van felszerelve, amelyek 660 ° C-ig ellenállnak. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékletnek, kiváló minőségű acél használata miatt. Ez biztosítja a teljes szerkezet stabilitását.

A készülék kiváló tömítettségét a nemesgáz-pajzsban készített szilárd varratok biztosítják. Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

 

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A sütő speciálisan profilozott, TERMOTECből készült fenéklemezt használ, amely leengedi a kandallót, amelynek köszönhetően az égési kamra mélyebb és nagyobb mennyiségű fát tartalmaz.

A speciális perforált fogantyú kialakítás megvédi a túlzott hevítést, amely befolyásolja a kandalló magas használatának kényelmét.

A kályha könnyen tisztán tartható, köszönhetően a kivehető rostélytól és tartálytól, amelyben a hamu felhalmozódik.

A betét üvege tiszta marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően. Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően nem szennyeződik.

Az EPSILON lehetősége van egy kipufogócsonk felszerelésére mind a készülék felülről, mind hátulról, ez megkönnyíti a telepítést.

A kandalló alatt van egy további zárható kamra, amelyben a szívócsatlakozó rendszer el van rejtve. Az ajtó kinyitása a click-clack rendszeren alapszik, amely nem igényel kiegészítő fogantyút.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ471623jd
Tömeg
143 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!