Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ZUZIA ECO/P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZUZIA ECO/P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT
715 590 Ft

KRATKI ZUZIA ECO/P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT

KRATKI ZUZIA ECO/P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 12 kW
Fűtési teljesítmény tartománya:6-15,5 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm, 150 mm
Hatásfok: 81 %
CO Kibocsátás: 0,09 %
Füstgáz hőmérséklet: 240 Celsius
Súly: 207 Kg
Maximális hasábméret: 500 mm
Anyaga: CLASS 200
Tüzelőanyag típusa: keményfa
715 590 Ft
Részletek

A ZUZIA ECO sorozatú készülékek tágas öntöttvas égőkamrával ellátott kandallóbetétek, amelyeket kívülről is sűrűn elrendezett radiátorokkal szereltek fel. Ilyen megoldásnak köszönhetően a környezetbe jutó hőterhelés felülete sokkal nagyobb. Ez növeli az eszköz tömegét. A betét egy utóégető rendszerrel rendelkezik, amely más technikai megoldásokkal együtt nagyon jó égési paramétereket is befolyásol, aminek köszönhetően a készülék megfelel a szigorú környezetbarát tervezési követelményeknek.

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A betét korszerű eleje acélból készült, dekoratív hőálló kerámiával, amely 800 ° C-ig tart. A csatolt üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. A dekoratív üvegtábla nemcsak elegáns és modern, hanem mindenekelőtt a patron elejét vizuálisan növeli, és hangsúlyozza a tűz látását. Az ajtókeret zárt profilból készül, ami stabil és ellenáll a magas hőmérsékleten történő üzemelés során fellépő feszültségeknek.

Kényelmes felhasználás

A készüléket az ún. Ún A függönylevegő áramlása egyenletesen oszlik el, söpörte az üvegt, és minimalizálja a korom lerakódását. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze az üveg hatékony és tiszta megjelenését.

A patron tisztítása a szerelt rács és a hamu felhalmozódásának köszönhetően könnyebb. Ezenkívül a betét levehető kerítéssel van ellátva, amely megakadályozza a tűzről való kilépést, és megkönnyíti a kandalló tisztítását.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A tüzelőanyag-részecskék utólagos meggyulladása a kipufogó útvonala kiterjesztő deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A készüléknek háromszoros szellőztetőrendszere van az égéstér számára, ennek köszönhetően a kazettában lévő faégetés ökológiai, és különösen a gazdaságos.

A beépített 125 mm-es levegőbevezető csatlakozásnak köszönhetően az elsődleges levegő a külső patronba kerül. A légbevezető csonk a patron padlóján található.

A másodlagos levegő a kemence hátsó falán lévő nyílásokon keresztül jön létre, úgynevezett utóégető rendszer. Felelős a gázok égetéséért és a környezetbe történő káros anyagok kibocsátásának csökkentéséért. Ez növeli a kandalló hatékonyságát, aminek köszönhetően a készülék nagyon alacsony CO emissziós paramétereket ér el (alacsony CO emisszió).

Az eszköz tiszta üvegrendszerrel van felszerelve - az úgynevezett A függönylevegő áramlása egyenletesen oszlik el, söpörte az üveget, és minimálisra csökkenti a korom lerakódását. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze az üveg hatékony és tiszta megjelenését.

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

Szerkezete és az égéstér hármas szellőztető rendszere miatt a patron megfelel az Ecodesign követelményeinek.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ353967jc
Tömeg
207 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!