Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KOZA TITAN KANDALLÓKÁLYHA
KRATKI KOZA TITAN KANDALLÓKÁLYHA
701 870 Ft

KRATKI KOZA TITAN KANDALLÓKÁLYHA

KRATKI KOZA TITAN KANDALLÓKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 11 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 8-14 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 80 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 270 Celsius
Súly: 139 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél, 
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Zárt égésterű.
701 870 Ft
Részletek

A TITAN egy szabadon álló, lekerekített elülső acél sütő, amely lehetővé teszi a tűz különböző szögekből történő megtekintését. Ez egy nagyszerű megoldás azok számára, akik az otthoni máglya igazi melegségét szeretnék, de nincs sok helyük. A modern műszaki megoldások garantálják a gazdaságos és ökológiai égést.

 

MODERN DESIGN

A tágas elülső szélvédő nagy égési kamrával kombinálva jelentősen befolyásolja a tűz vonzó látását.

A robusztus, modern fogantyú megkönnyíti az ajtó szoros bezárását. Ennek az eszköznek köszönhetően tökéletes lesz a rekonstrukcióval rendelkező otthonok számára.

A kályha felső részén található praktikus polc kávéval vagy teával melegítheti a csészét. Az illóolajok elhelyezése ezen a helyen az illat teljes választékát fogja felszabadítani.

 

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO emissziót.

 

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéstérének béléséből, egy hőenergiás anyagból ered, amely növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utólagos égése két kipufogógáz-rendszernek köszönhető, amelyek kibővítik a kipufogógázok útját. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A beépített 100 mm-es levegőbevezető csatlakozásnak köszönhetően a patronból levegőt szállítanak kívülről. A bevezető a hátsó vagy alsó tűzhelyhez csatlakoztatható. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik.

A patron háromszoros szellőztető rendszert használ az égéstérben. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fűtést, a rács alatt kerül szállításra. A másodlagos levegő - amely biztosítja az ökológiai égést - a hátsó fal nyílásain keresztül történik.

Ezenkívül a kemencében egy tiszta szélvédő rendszer (légfüggöny) van, azaz a kandalló oldalán található csatornarendszeren keresztül közvetlenül az üvegbe áramlik a levegő. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe.

 

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A TITAN hőálló kerámiákkal van felszerelve, amelyek ellenállnak a 660 ° C-ig terjedő hőmérsékletnek. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A betét teste és elülső része kiváló minőségű acélok ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ez biztosítja a teljes szerkezet stabilitását.

A nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően az eszköz kiváló tömítettsége biztosított. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

 

Kényelmes felhasználás

A kemence speciálisan profilozott alsó lemezt használ, amely az Acumotte-ból készült, ami csökkenti a kandallót, amelynek köszönhetően az égéstér mélyebb és több fát tartalmaz.

A fogantyú speciális perforált kialakítása megvédi a túlzott fűtést, ami befolyásolja a kandalló használatának magas kényelmét.

A kályha könnyen eltávolítható a levehető rács és a hamu felhalmozódó tartályának köszönhetően.

Az üvegezés tisztán marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően. A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos.

A TITAN-nak lehetősége van arra, hogy mind a készülék felső, mind a hátsó részéből kipufogónyílást telepítsen, ami megkönnyíti a telepítést.

A kandalló alatt van egy további, zárt kamra, amelyben a bemeneti csatlakozó rendszer rejtve van. Az ajtó kinyitása a kattintásos kattintáson alapul, amely nem igényel további fogantyút.

 

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ280395jd
Tömeg
139 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!