Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI GLASS BIOKANDALLÓ TÜV
KRATKI GLASS BIOKANDALLÓ TÜV
61 530 Ft

KRATKI GLASS BIOKANDALLÓ TÜV

KRATKI GLASS BIOKANDALLÓ TÜV

Szeretne gyorsan megváltoztatni otthoni belső tereit, hogy eredeti és kifejező karaktert szerezzen? Fogadjon egy bio kandallóra! Ez nem csak egyedülálló dekoráció, hanem hatékony hőforrás, amely több Celsius-fokkal megemeli a hőmérsékletet!

KÜLÖNBSÉG

Különösen a legigényesebb vásárlók számára készítettünk egy egyedülálló bio kandallót. Az ÜVEG tökéletes arányokkal és minimalizmussal vonzza a figyelmet. Az üvegezés emellett hangsúlyozza a tűz gyönyörű látását és növeli a használat biztonságát. Az egész határozottan meghaladja az összes rendszert.

Az ÜVEG teszi egyedivé a belső teret. Mindenkit, aki meglátogat, elbűvöl a bio kandalló szépsége és melege!

Könnyű telepítés és felhasználás

A bio kandalló felszerelése nagyon egyszerű. Szó szerint 5 percig tart. Csak annyit kell tennie, hogy akasztócsapok segítségével lóg a falon, és helyezze az üveg- és bioedényt a kijelölt helyekre.

Csak egy pillanatra van szüksége, hogy élvezze a meleget és a tűz kilátását. Öntsön a bioüzemanyagot a tartályban megjelölt szintre, tegye tüzet és kész!

Ami fontos - a lángot bármikor szabályozhatja és elolthatja.

ÖKOLÓGIAI FŰTÉS

Az ökológiára összpontosítunk! Bio kandallónk megvásárlásával gondoskodik a természetes környezetről. Nem járul hozzá a szmoghoz. Mindez annak a ténynek köszönhető, hogy a bioüzemanyagok égéstermékei csak: hő, vízgőz és elhanyagolható mennyiségű szén-dioxid (amint a levegőben is lélegzünk).

A GLASS bio kandalló hatékony fűtési forrás. A hőmérsékletet több Celsius-fokkal emeli, és a keletkező hő 100% -kal visszatér a helyiségbe.

100% BIZTONSÁG

Bízzon bennünk, valamint a világ több mint 1.000.000 felhasználójának! Fogadjon egy bevált gyártóra, több mint 20 éves tapasztalattal. Ne tévesszen meg olcsó ajánlatokkal ...

Készülékeink gyártási folyamatát a TÜV Rheinland Polska folyamatosan ellenőrzi. Ennek az innovatív megoldásnak és a szigorú minőség-ellenőrzésnek köszönhetően nyugodhat, hogy első osztályú terméket kap.

A TÜV-tanúsítással rendelkező tartálynak van egy további speciális kamrája is, amely megakadályozza az üzemanyag kiömlését a tartály véletlenszerű feltöltése miatt. Ez is rendelkezik egy maximális üzemanyagszint-mutatóval.

A tartály közepére helyezett abszorbens betét csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és védi a bioüzemanyagok kiömlését az eszköz megdöntése miatt.

Bioethanol konténer űrtartalma. 0,2 liter

61 530 Ft
Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ246521j
Tömeg
11 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!