Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

INVICTA ALTEA öntöttvas kályha
INVICTA ALTEA öntöttvas kályha
414 300 Ft

INVICTA ALTEA öntöttvas kályha

INVICTA ALTEA öntöttvas kályha
Élvezze a nagy energiateljesítményt és számos műszaki előnyt ezzel a kedvező árú kályhával.  Ez a klasszikus megjelenésű kályha ráncfelvarrást kapott. Az Altea most már utólagos égetéssel felszerelt, kiváló hő- és környezetvédelmi teljesítményt nyújt.
Fűtési terület: 40-100 m2

Műszaki adatok

Teljesítmény: 8  kW
Fűtési teljesítmény tartomány: 5-12 kW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150mm
Hatékonyság: 75 %
CO Kibocsátás: 0,12 %
Füstgáz hőmérséklet: 340 Celsius
Súly: 133 Kg
Anyaga: öntöttvas
Tűzelőanyag: keményfa, brikett
Méretek mm: magasság 744 szélesség 644 mélység 547
5 év gyártói garancia
414 300 Ft
Részletek

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Meghosszabbított égési idő 8 óra

  • A készülék képes 8 órán keresztül lassú égés mellett üzemelni újratöltés és külső beavatkozás nélkül. Ennek az időszaknak a végén a parazsatartalékot visszanyerik. A készüléket csak az újraindításhoz kell feltölteni.

Origine France Garancia

  • Az Origine France Garantie címke az egyetlen olyan tanúsítvány, amely igazolja a termék francia eredetét. Ezt a címkét egy független szervezet hitelesíti, nevezetesen egy auditot követően. (Bureau Veritas N°7208672). Az OFG-termékek gyártása Franciaországban, az Invicta csoport termelési telephelyein történik.

Utóégetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes lesz és csökken a károsanyag kibocsátás.

Tiszta üveg

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.
Adatok
Kategoria
INVICTA
Cikkszám
OB91415jf
Tömeg
133 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek