Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

 BLANKA Csempekandalló fekete
BLANKA Csempekandalló fekete
1 421 910 Ft

BLANKA Csempekandalló fekete

 BLANKA Csempekandalló fekete
Rendelhető!
Kandalló kályha retro stílusban
fekete fényes csempékből készült burkolat
a cserépburkolat hosszabb hőkibocsátást eredményez a lángok kialvása után is.
Kiváló minőségű acélból készült, magas hőmérsékletnek ellenálló test és tűztér ajtó
égéstér-bélés, hatékony égési folyamat a magas hőmérsékletnek köszönhetően
Deflektorrendszer, meghosszabbítja a kipufogógázok útját, növeli az égés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafogyasztást.
Hőálló kerámiaüvegből készült üvegezés, 800 °C-ig ellenáll a hőmérsékletnek.
elegáns, kényelmes magasságú kilinccsel felszerelve
égéstér rostéllyal és hamutartállyal
Szabályozó az elsődleges és másodlagos égési levegőhöz
Füstgáz csatlakozás felül vagy hátul
külső égéslevegő-ellátás lehetséges
Névleges teljesítmény: 8 KW
Kipufogócső átmérője: 160 mm
Súly: 247 kg
Szélesség: 71,50 cm Magasság: 136,50 cm Mélység: 59,80 cm
ajánlott tüzelőanyag: rönkfa
DIN EN 13229/ BImSchV 2. fokozat/ 15a. cikk B-VG (Ausztria)
1 421 910 Ft
Részletek
BLANKA/KAFEL kályha fekete színű csempe burkolattal: cserépkályha forma, modern technológiával

A BLANKA/KAFEL kályhával a Kratki gyártó a nagymama régi cserépkályháját dolgozta át és modernizálta. Retro stílusú, világos "krémszínű" csempékkel burkolták. A csempék különleges kialakítása a BLANKA/KAFEL kályhának nemcsak szemet gyönyörködtető megjelenést, hanem különleges háromdimenziós felületet is kölcsönöz. A tűztér ajtajának fekete keretes üvegezése nem csak színben emelkedik ki a stílusos BLANKA/KAFEL kályha többi részéből, hanem nagy betekintést enged a kályha tűzterébe is. A nem feltűnő ajtókilincs lehetővé teszi, hogy beleolvadjon környezetébe és kényelmesen nyissa és zárja a tűztér ajtaját.

A szabadon álló BLANKA/KAFEL kályha úgy tűnik, mintha talapzatra állították volna, és maga a fatüzelésű kályha még inkább előtérbe kerül. A csempeburkolat nemcsak vizuálisan meggyőző, hanem a keletkező hő könnyű tárolását is biztosítja, amely a lángok kialvása után is a helyiségbe sugárzik. A BLANKA/KAFEL kályha a modern technológia és a stílusos retro design modern kombinációja, amely szinte bármilyen környezetbe észrevétlenül illeszkedik.

A kályha nemcsak szép látvány. A fatüzelésű kályha minőségi anyagokból készül. A Kratki cég a testet és a tűztér ajtaját kiváló minőségű acélból készítette, amely gond nélkül ellenáll a magas hőmérsékletnek. A BLANKA/KAFEL kályha tűzterét Termotec hőtároló anyaggal bélelték ki. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy a tűztérben a hőmérséklet hosszabb ideig magas maradjon, így Ön hatékonyabb égést érhet el. A hatékonyabb égés végső soron nagyobb hatásfokot és ezzel egyidejűleg csökkentett káros anyag kibocsátást eredményez.

A kályhát legfeljebb 30 cm hosszúságú rönkökkel lehet tüzelni. A BLANKA/KAFEL/K kályha tüzelésekor 8 kW névleges hőteljesítményt ér el, ami egy átlagos teljesítményértéknek felel meg. A kályha hőteljesítménye 7,5 és 11 kW között van. A beépített hamutartónak köszönhetően a tisztítás kényelmes: Csak ki kell ürítenie a hamutartályt, majd visszahelyezni.

A Blanka kályhában külső levegőellátás támogatja az égést, így hatékonyabb és teljesebb égés érhető el. A füstgáz útját meghosszabbító integrált terelőrendszer miatt a füstgázok "utóégetése" történik, amelyben még a kis részecskék is elégethetők.
Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
OB476981jf
Tömeg
247 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!