Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

Kerek légbevezető ANTYSMOG 80 saválló szellőzővel
Kerek légbevezető ANTYSMOG 80 saválló szellőzővel
19 410 Ft

Kerek légbevezető ANTYSMOG 80 saválló szellőzővel

Kerek légbevezető ANTYSMOG 80 saválló szellőzővel

A NON friss levegőt juttat az épületbe. A falba szerelik, általában egy ablak mellé vagy fölé. A ventilátor alapváltozata egy légbeszívóval van felszerelve, amely a levegő kívülről történő beszívásáért felelős. Kialakítása megakadályozza a csapadék bejutását, a készülék a rovarok ellen védő hálóval is rendelkezik. Az épület belső oldalán a szellőztető anemosztáttal van felszerelve, amely egy szigetelőréteggel rendelkezik, amely megakadályozza a kondenzáció kialakulását télen, és tompítja a zajt. Az anemosztát lehetővé teszi a felhasználó számára a légáramlás pontos beállítását. Szabályozza a levegő áramlási sebességét: korlátozza a beáramlást, és megakadályozza annak irányváltozásait, amelyek bizonyos légköri körülmények között előfordulhatnak.

Minden ventilátorhoz egy légszűrő is tartozik (külön, önszereléshez). A szűrő beépítése biztosítja a por és más légszennyeződések hatékony felfogását.

A készülék nanoszűrővel van felszerelve, amely egy szabadalmaztatott membránból készült, amely a káros por (PM2,5) legkisebb részecskéit is felfogja. Ez nemcsak a szmog, hanem az allergének ellen is védelmet nyújt.

MEGJEGYZÉS!

A csapdába esett részecskék leülepednek a membránon, ami az áramlás fokozatos csökkenését okozza, ezért azt rendszeresen tisztítani kell.

  • Átmérő - 80 [mm]
  • Teljesítmény 10 Pa - 15 m3/h 
  • Légbeömlő - króm-nikkel lemez
  • Csatorna - horganyzott fémlemez
  • Anemostat - fehér
  • anti-szmog szűrő
19 410 Ft
Részletek

Egy légbeszívóból, egy csatornából és egy anemosztátból áll.

A lamella egy külső elem, amely védelmi funkcióval rendelkezik: véd a csapadéktól és a rovarok bejutásától egy beépített hálónak köszönhetően. A ventilátor belülről egy szigetelt diffúzorral zárul. A bejövő levegő eloszlatására és az áramlás kézi szabályozására szolgál. Az alkalmazott szigetelés megakadályozza a páralecsapódás kialakulását, és csillapító funkcióval rendelkezik.

A különböző típusú diffúzorok további elemekkel is felszerelhetők a használat kényelmének növelése érdekében:

  • egy alapszűrő (minden készülékhez mellékelve) felfogja a durva szennyeződéseket. Használatáról a felhasználó dönt.
  •  áramlásstabilizátor - szabályozza a légáramlást: "megfojtja" az erős széllökéseket, és megakadályozza az áramlás irányának megfordulását.

A helyiségek légáramlásának szabályozása
A friss külső levegő a nappaliban vagy a hálószobában elhelyezett szellőzőkön keresztül jut be. A beszívott levegő átáramlik a következő helyiségeken, és egy általában a konyhában vagy a fürdőszobában elhelyezett szellőzőrácson keresztül távozik. Annak érdekében, hogy a levegő szabadon áramolhasson a szellőztetőből a szellőzőrácshoz, a helyiségek ajtajain alulvágást (legalább 2 cm-es rést) kell kialakítani, vagy kiegyenlítő rácsokat kell felszerelni.

ANYAG TÍPUS CC - króm-nikkel acéllemezből készült levegőbemenet
ÁTMÉRŐ 80
MAX. HŐMÉRSÉKLET 180
GARANCIAIDŐ 24 hónap
Adatok
Kategoria
DARCO
Cikkszám
OB4534
Tömeg
8,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!