Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI BALL BIOKANDALLÓ TUV + Ajándék 1 liter bioethanol
KRATKI BALL BIOKANDALLÓ TUV + Ajándék 1 liter bioethanol
148 400 Ft

KRATKI BALL BIOKANDALLÓ TUV + Ajándék 1 liter bioethanol

KRATKI BALL BIOKANDALLÓ TUV + Ajándék 1 liter bioethanol
A bio-kandallók nem ismerik a korlátozásokat, nem igényelnek bonyolult telepítést vagy a kéményhez való csatlakozást, könnyen telepíthetők és használhatók , mind egy tágas házban, mind egy kisebb lakásban fognak működni. A Bio-kandalló is kiváló megoldás a belsőépítészet számára, mivel a termékek széles választéka lehetővé teszi a legmodernebb ötletek megvalósítását.

A bio-kandalló rendelkezik a TÜV megfelelőségi jelöléssel . A termék jelölése ezzel a jelzéssel bizonyítja a termék kiváló minőségét, és megerősíti, hogy megfelel a kötelező biztonsági követelményeknek. Ezen túlmenően a TÜV megfelelőségi jelölése garantálja, hogy a TÜVRheinnland Polska szakértői által ellenőrzött termékgyártási folyamatokat a legmagasabb műszaki és szervezeti szinten végzik.

Bio-kandalló biztonságos biogázzal TÜV tanúsítvánnyal . A TÜV tanúsítvánnyal rendelkező új biztonságos biogáz egy további speciális kamrával rendelkezik, amely megakadályozza az üzemanyag kiöntését a tartály véletlen túltöltése miatt. Azt is jelzi, hogy a bioüzemanyag maximális mennyisége és egy abszorbens mag, amely csökkenti a fogyasztást, és megakadályozza a kiömlést az eszköz billentése miatt (még az égő tüzelőanyaggal a tartályban). A bio-tartályban lángolt oltó mozgatható csúszkával történik, amely a készülékhez mellékelt speciális fogantyúval van lezárva. A készleten kívül 2 rögzítőcsap található.

A csomag tartalma:

1db biokandalló
1db beépített 0,5 literes alkohol tartály
1db Lángfojtó eszköz
rögzítő elem, csavarok
kerámia gyapot a tartályban

Méretek cm: szélesség 85 magasság 85 mélység 18,15

Szerelési módszer:

- falra szerelhető: a falra rögzítőcsapokkal rögzíthető.

- sarok: bármilyen sarokba szerelhető a sarokba, további szerelőszalagok használata nélkül.

- egyedi konstrukció: beépíthető mélyedésbe vagy egy, a falról kiálló, erre a célra kialakított díszítőelemre. Szárítás: a faltól való biztonságos távolság (1,5 cm) lehetővé teszi a levegő keringését a bio-kandalló körül, további szerelőszalagok nélkül.

148 400 Ft
Részletek

A biokandallók nem ismerik el a korlátozásokat, nem igényelnek bonyolult telepítést vagy csatlakoztatást a kémény égéstermékéhez, könnyen összeszerelhetők és üzemeltethetők , jól működnek mind tágas házban, mind kisebb lakásokban.

A biokandallók kiváló megoldás a belsőépítészetben is, mivel a széles termékválaszték lehetővé teszi a legeredetibb ötletek megvalósítását.

Ökológiai folyékony tüzelőanyaggal tüzelik őket, ami valódi tüzet okoz .

 

Természetes fűtés

A biokandalló a lángmagasságtól és a belső méretétől függően akár több Celsius fokra is növeli a hőmérsékletet.

A keletkező hő 100% -ban visszatér a helyiségbe, amelynek köszönhetően a bio-kandalló további fűtési forrás lehet.

 

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Csak öntse a bioüzemanyagot a tartályban megjelölt szintre. A láng bármikor szabályozható és eloltható.

Ne felejtse el szellőztetni azt a helyet, ahol a bio kandalló található.

 

MINŐSÉGI GARANCIA

A biokandallók kiváló minőségű anyagokból készülnek. A gyártási folyamat a globális szabványok szerint zajlik, amely megerősíti az ISO 9001: 2015 tanúsítást.

 

KÉT TELEPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

Falra szerelhető: falra szerelhető falcsatlakozókkal (mellékelve).

Egyedi felszerelés: beépíthető mélyedésbe vagy a falból kiálló speciális díszítő elemre. 

 

Fókuszban a biztonság

A bioüzemű gyártási folyamatot a TÜV Rheinland Polska figyeli - a bioüzemnek van német TÜV biztonsági tanúsítványa.

A TÜV-tanúsítással rendelkező tartálynak van egy további speciális kamrája is, amely megakadályozza az üzemanyag kiömlését a tartály véletlenszerű feltöltése miatt. Ez is rendelkezik egy maximális üzemanyagszint-mutatóval.

A tartály közepére helyezett abszorbens betét csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és védi a bioüzemanyagok kiömlését az eszköz megdöntése miatt.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
OB394482je
Tömeg
28,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek