Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT
432 870 Ft

KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT

KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZUZIA ECO KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 12 kW
Fűtési teljesítmény tartománya:6-15,5 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm, 180 mm vagy 150 mm
Hatásfok: 81 %
CO Kibocsátás: 0,09 %
Füstgáz hőmérséklet: 240 Celsius
Súly: 155 Kg
Maximális hasábméret: 500 mm
Anyaga: CLASS 200
Tüzelőanyag típusa: keményfa
432 870 Ft
Részletek

A ZUZIA ECO sorozatú készülékek tágas öntöttvas égőkamrával ellátott kandallóbetétek, amelyeket kívülről is sűrűn elrendezett radiátorokkal szereltek fel. Ilyen megoldásnak köszönhetően a környezetbe jutó hőterhelés felülete sokkal nagyobb. Ez növeli az eszköz tömegét. A betét egy utóégető rendszerrel rendelkezik, amely más technikai megoldásokkal együtt nagyon jó égési paramétereket is befolyásol, aminek köszönhetően a készülék megfelel a szigorú környezetbarát tervezési követelményeknek.

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A betét öntöttvas elülső része hőálló kerámiával van ellátva, amely 800 ° C-ig tart. A csatolt üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. 

Kényelmes felhasználás

A készüléket az ún. Ún A függönylevegő áramlása egyenletesen oszlik el, söpörte az üvegt, és minimalizálja a korom lerakódását. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze az üveg hatékony és tiszta megjelenését.

A patron tisztítása a szerelt rács és a hamu felhalmozódásának köszönhetően könnyebb. Ezenkívül a betét levehető kerítéssel van ellátva, amely megakadályozza a tűzről való kilépést, és megkönnyíti a kandalló tisztítását.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A tüzelőanyag-részecskék utólagos meggyulladása a kipufogó útvonala kiterjesztő deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A készüléknek háromszoros szellőztetőrendszere van az égéstér számára, ennek köszönhetően a kazettában lévő faégetés ökológiai, és különösen a gazdaságos.

A beépített 125 mm-es levegőbevezető csatlakozásnak köszönhetően az elsődleges levegő a külső patronba kerül. A légbevezető csonk a patron padlóján található.

A másodlagos levegő a kemence hátsó falán lévő nyílásokon keresztül jön létre, úgynevezett utóégető rendszer. Felelős a gázok égetéséért és a környezetbe történő káros anyagok kibocsátásának csökkentéséért. Ez növeli a kandalló hatékonyságát, aminek köszönhetően a készülék nagyon alacsony CO emissziós paramétereket ér el (alacsony CO emisszió).

Az eszköz tiszta üvegrendszerrel van felszerelve - az úgynevezett A függönylevegő áramlása egyenletesen oszlik el, söpörte az üveget, és minimálisra csökkenti a korom lerakódását. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze az üveg hatékony és tiszta megjelenését.

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

Szerkezete és az égéstér hármas szellőztető rendszere miatt a patron megfelel az Ecodesign követelményeinek.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ138495jd
Tömeg
155 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!