Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
512 900 Ft

KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA

KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA
KRATKI KOZA PICARD LEMEZKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 9 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 8-12 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 80 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 231 Celsius
Súly: 137 Kg
Maximális hasábméret: 250 mm
Anyaga: acél, 
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Zárt égésterű.
512 900 Ft
Részletek

A PICARD egy szabadon álló, lekerekített elülső acél tűzhely, amely egyedülállóan fokozza a tűz gyönyörű látását. Ez egy nagyszerű megoldás azok számára, akik modern és ökológiai eszközöket keresnek.

 

MODERN DESIGN
A lekerekített üvegnek köszönhetően fokozott tűz szépsége.

A kemence belseje az innovatív anyaggal bélelt, az Acumotte tökéletesen ellentétben áll a testtel, és így az egész modern megjelenésű.

A robusztus toló / reteszfogantyú megkönnyíti az ajtó szoros zárását. Ennek az eszköznek köszönhetően tökéletes lesz a rekonstrukcióval rendelkező otthonok számára.

A kandalló alatt van egy további, zárt kamra, amelyben a bemeneti csatlakozó rendszer rejtve van. A kamra ajtajának kinyitása az intuitív push-open rendszeren alapul, amely nem igényel további fogantyút.

 

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS
A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO kibocsátást.

 

MAXIMÁLIS ENERGIAHASZNÁLAT A
hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéstérének béléséből, egy hőenergiás anyagból ered, ami növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utólagos meggyulladása a kimenő füstgáz útvonala kiterjesztő deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és ezzel minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe. Ezenkívül a kipufogónyíláson egy redőny került felszerelésre, amely hasonló funkciót hajt végre a deflektorhoz, ami tovább növeli az eszköz hatásait.

A beépített 100 mm-es levegőbevezető csatlakozásnak köszönhetően a patronból levegőt szállítanak kívülről. A bevezető a hátsó vagy alsó tűzhelyhez csatlakoztatható. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik.

Az égéstér hármas szellőztető rendszere: primer levegő - a rács alá kerül; a másodlagos levegőt a hátsó falon lévő lyukakon keresztül szállítják. Ezenkívül a patron tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ.

 

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten 

PICARD elülső hőálló kerámiákkal rendelkezik, amelyek 660 ° C-ig tartanak. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A betét teste és elülső része kiváló minőségű acélok ellenáll a magas hőmérsékletnek. Biztosítják a teljes szerkezet stabilitását is.

A nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően az eszköz kiváló tömítettsége biztosított. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

 

Kényelmes felhasználás 

A kályha könnyen eltávolítható a levehető rács és a hamu felhalmozódó tartályának köszönhetően.

Az üvegezés tisztán marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően. A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos.

A PICARD-nak lehetősége van arra, hogy a készülék felső és hátsó részén egy füstelvezető nyílást telepítsen, ami megkönnyíti a telepítést (a kályha hátoldalán lévő kimenet telepítésekor felső lemezdugót kell vásárolni).

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ941866je
Tömeg
137 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!