Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI FALCON W KÁLYHA

KRATKI FALCON W KÁLYHA
KRATKI FALCON W KÁLYHA
KRATKI FALCON W KÁLYHA
KRATKI FALCON W KÁLYHA
KRATKI FALCON W KÁLYHA
KRATKI FALCON W KÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 10 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 8-13 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 82 %
CO Kibocsátás: 0,07 %
Kimenő Füstgáz hőmérséklet: 215 Celsius
Súly: 147 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél, 
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Zárt égésterű.
Részletek

A FALCON W egy önálló acél kályha, lekerekített homlokzattal, amely lehetővé teszi a tűz különböző szögekből történő megtekintését. Kiváló megoldás azoknak, akik valódi otthont szeretnének, de nincs sok helyük. A modern műszaki megoldások garantálják a gazdaságos és ökológiai égést.

 

MODERN DESIGN

A tágas szélvédő és egy nagy égési kamra kombinálva jelentősen befolyásolja a tűz vonzó látását.

A szilárd modern ajtófogantyú megkönnyíti az ajtó szoros bezárását. Ennek köszönhetően a készülék kiválóan alkalmas rehabilitációs otthonokba.

A sütő felső részén található praktikus polc felhasználható egy csésze kávé vagy tea melegítéséhez. Az illóolajok ezen a helyen történő elhelyezése viszont az illatanyagok teljes skáláját felszabadítja.

 

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

 

Maximális energiafelhasználás

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhető, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utóégetése a két kipufogógáz-rendszernek köszönhető, amely kiterjeszti a kipufogógáz-utat. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A levegőt a betétről kívülről táplálja a beépített 100 mm-es bemeneti csatlakozónak köszönhetően. Maga a szívócső hátulról vagy alulról a kemencéhez csatlakoztatható. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik.

A betét hármas égéskamra szellőzőrendszert használ. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fa gyulladását, a rács alá kerül. A másodlagos levegőt - az ökológiai égéshez - a hátsó falon lyukakkal látják el.

Ezenkívül a kemencenek tiszta üvegrendszere van (légfüggöny), vagyis a levegőt közvetlenül az üvegbe továbbítják a kandalló oldalán elhelyezkedő csatornák rendszerén keresztül. Ilyen módon az oxigént az égési kamra felső részébe juttatják, ahol a faégetési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik, ami tovább csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe.

 

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A FALCON W hőálló kerámiákkal van ellátva, amelyek 660 ° C-ig ellenállnak. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékletnek, kiváló minőségű acél használata miatt. Ez biztosítja a teljes szerkezet stabilitását.

A készülék kiváló tömítettségét a nemesgáz-pajzsban készített szilárd varratok biztosítják. Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

 

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A sütő speciálisan profilozott, TERMOTECből készült fenéklemezt használ, amely leengedi a kandallót, amelynek köszönhetően az égési kamra mélyebb és nagyobb mennyiségű fát tartalmaz.

A kályha könnyen tisztán tartható, köszönhetően a kivehető rostélytól és tartálytól, amelyben a hamu felhalmozódik.

A betét üvege tiszta marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően. Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően nem szennyeződik.

A FALCON W opcióként felszerelhet egy kipufogócsonkot az eszköz tetejéről és hátuljáról egyaránt, ami megkönnyíti a telepítést.

A kandalló alatt van egy további zárható kamra, amelyben a szívócsatlakozó rendszer el van rejtve. Az ajtó kinyitása a click-clack rendszeren alapszik, amely nem igényel kiegészítő fogantyút.

 

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ834743jj
Tömeg
147 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!