Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
997 400 Ft

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI ANTARES HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 10 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-12 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 81 %
CO Kibocsátás: 0,08 %
Füstgáz hőmérséklet: 215 Celsius
Súly: 186 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: acél
Tűzelőanyag típusa: keményfa
Az ANTARES egy modern, ökológiai, szabadon álló lemezkályha érdekes geometriai formájú. Egyszerű, félkör alakú és nagy üvegezéseü nagyon szép látást garantál a tűzről, és mindenki figyelmét vonzza.
997 400 Ft
Részletek

MODERN DESIGN

A tágas üvegezés vonzóbbá teszi a tűz látását. A kályha belseje az innovatív anyaggal bélelt, az Acumotte tökéletesen ellentétes a testtel, és így az egész modern megjelenésű.

A robusztus függőleges fogantyú megkönnyíti az ajtó szoros zárását. Ennek köszönhetően az eszköz tökéletes lesz az otthonok számára.

A kandalló alatt van egy további, zárt kamra, amelyben a bemeneti csatlakozó rendszer rejtve van. A kamra ajtajának kinyitása az intuitív push-open rendszeren alapul, amely nem igényel további fogantyút.  

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéstérének béléséből, egy hőenergiás anyagból származik, amely növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék utólagos meggyulladása a kipufogó útvonala kiterjesztő deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe. Ezenkívül a kipufogónyíláson egy redőny került felszerelésre, amely hasonló funkciót hajt végre a deflektorhoz, ami tovább növeli a készülék hatásait.

A beépített 125 mm-es légbevezető csatlakozásnak köszönhetően a patronból levegőt szállítanak. A bemenetet a hátsó vagy alsó tűzhelyhez lehet csatlakoztatni. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik. 

A patron háromszoros szellőztető rendszert használ az égéstérben. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fűtést, a rács alatt kerül szállításra. A másodlagos levegő - amely biztosítja az ökológiai égést - a hátsó fal két szintjével van ellátva.

Ezenkívül a kemence tiszta üveg (légfüggöny) rendszert használ, azaz a levegőt közvetlenül a pohárba szállítják a kandalló oldalán elhelyezett csatornarendszeren keresztül. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe. 

 BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

Az ANTARES elülső hőálló kerámiákkal rendelkezik, amelyek akár 800 ° C-ig is ellenállnak. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A betét teste és elülső része magas hőmérsékletnek ellenáll a kiváló minőségű acél használatának köszönhetően. Biztosítják a teljes szerkezet stabilitását is.

A nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően a készülék kiváló tömítettsége biztosított. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják. 

Kényelmes felhasználás

A tűzhely speciálisan profilozott Acumotte alaplemezből áll, melynek köszönhetően az égéstér mélyebb és több fát tartalmaz.

A kályha könnyen eltávolítható a levehető rács és a hamu felhalmozódó tartályának köszönhetően.

Az üvegezés tisztán marad a benne használt tiszta üvegrendszernek köszönhetően.

A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos. 

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

A kemence megfelel az Ecodesign és a korlátozó BImSchV 2 szabványnak a maximális CO-kibocsátást meghatározó kritériumoknak .

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ597557jd
Tömeg
186 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!