Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

Szűrés
GYÁRTÓ

TŰZRAKÓK

6termék16

A kiváló minőségű szabadon álló TRIANGLE kerti tűzrakó egyedülálló és rendkívül modern dekoráció, amelyet a teraszok és kertek számára terveztek. Minden dizájnhoz kiválóan passzol, ugyanakkor kellemes és hangulatos légkört teremthet nyáron, illetve télen. A kerti összejövetelek elengedhetetlen része.
A kerti tűzrakó hatékony módja a gyep, a terasz, a járda védelme. A kerti tűzrakóval lehetőség nyílik arra, hogy bárhol tüzet lehessen gyújtani,  biztonságos módon.

Rendelésre!

A kiváló minőségű szabadon álló GOBLET kerti tűzrakó egyedülálló és rendkívül modern dekoráció, amelyet a teraszok és kertek számára terveztek. Minden dizájnhoz kiválóan passzol, ugyanakkor kellemes és hangulatos légkört teremthet nyáron, illetve télen. A kerti összejövetelek elengedhetetlen része.
A kerti tűzrakó hatékony módja a gyep, a terasz, a járda védelme. A kerti tűzrakóval lehetőség nyílik arra, hogy bárhol tüzet lehessen gyújtani,  biztonságos módon.

Rendelésre!

A kiváló minőségű szabadon álló BASKET kerti tűzrakó egyedülálló és rendkívül modern dekoráció, amelyet a teraszok és kertek számára terveztek. Minden dizájnhoz kiválóan passzol, ugyanakkor kellemes és hangulatos légkört teremthet nyáron, illetve télen. A kerti összejövetelek elengedhetetlen része.
A kerti tűzrakó hatékony módja a gyep, a terasz, a járda védelme. A kerti tűzrakóval lehetőség nyílik arra, hogy bárhol tüzet lehessen gyújtani,  biztonságos módon.

Rendelésre!

Termék mérete: 50x67 cm,

Csomag mérete: 52x51x10 cm.

- Krómozott grill
- Kivehető zománcozott tűz tál
- Szín: Fekete/Inox
- 50 cm átmérőjű, 68 cm magas

Termék mérete: 86x79,5x89 cm,

Csomag mérete: 77,5x77,5x25 cm,

 

- Festett fekete acél kivitel,

- Körbe hálós szikrafogó,

- Nagy oladalsó fogantyúval könyen nyitható,

- Zománcozott tűztér,

 

6termék16