Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

CON-6 - Piros
CON-6 - Piros
1 422 400 Ft

CON-6 - Piros

CON-6 PIROS BETON MODUL KÁLYHA 9 kW SZABÓ KÁLYHA


  • Impozáns külső, letisztult formavilág
  • Egyedi megjelenés, különleges karakter
  • Kitűnő választás a azoknak, akiknek a funkcionalitás mellett a stílus is fontos
  • Készen vagy félkészen kerül a lakásába, így nem okoz komolyabb felfordulást.
  • Teljesen zárt rendszer-kialakítási lehetőség, külső levegő csatlakoztatással.
  • 4 mm-s acéllemez betét, hatalmas üvegfelülettel
  • Szabályozható égési levegő
  • Tiszta üveg rendszer
  • 10 év Garancia

Vállasztható kilincs tipusok:

 

  

1 422 400 Ft
Részletek

LEÍRÁS

Tüzes elegancia egy modern fromába csomagolva. Ezt stílusosan éri el a Szabó modul kályha, amely henger formájának köszönhetően különösen elegáns és kecses megjelenésű. A hőtárolós beton modulokkal szerelt modell többféle szíben is elérhető termékkínálatunkból. Ez lehetővé teszi, hogy a megjelenést tökéletesen illeszkedjen a környezetéhez.

Csak 1 nap...és kész!

A modul kályhát úgy fejlesztették ki, hogy rövid időn belül felállítható legyen. Két szakembernek körülbelül egy napra van szüksége, és már meg is van az ékszer. Azonnal használható.

Kompakt méreteinek köszönhetően ideálisan és harmonikusan illeszkedik a szoba bármely sarkába. A belső térhez igazodva kiválaszthatja a talapzat színét - fekete vagy króm. 

Saját tervezésű, különleges betonból épített kályháink ideális megoldást nyújtanak 1 helyiség illetve kisebb nyaralók fűtésére. 3 típus, igény szerinti méret, végtelen színválaszték.

A kézzel készített, mesterien kialakított kályha gyönyörű, és sok- sok órán át ad meleget a hideg téli estéken. Azért ezek a kályhák népszerűek évszázadok óta mert különleges esztétikai kialakításukkal nyújtanak kellemes érzést és felébresztenek kedves emlékeket. Amellett, hogy a hagyományos kályhákat kis ajtókon keresztül lehet fűteni, mi törekszünk, hogy a tűz megnyugtató látványa az üvegajtókon keresztül még elérhetőbbé váljon.

A Szabó-kályhák kiváló minőségük és a sziklaszilárd kialakításuknak köszönhetően nagyon hosszú időn át képesek müködni. A tartós szerkezet biztosítja, hogy több évtizedig élvezhesse a kályha látványát, melegét és csodálatos hangulatát.

Anyagok

A betét acélból, üvegből és kerámiából és/vagy samotból készül. Annak érdekében,hogy ezeket az anyagokat egymással kombinálva a megfelelő műszaki és vizuális hatást érjük el, kizárólag a világ legjobb beszállítóinak termékeit használjuk.

DUPLA VAGY AKÁR HÁROMSZOROS ÜVEGEZÉS

A dupla üvegezés csökkenti az üveg által kibocsátott hőmennyiséget, aminek köszönhetően magas hőmérséklet érhető el a kalyhában. Ez pozitív hatással van az égési folyamatra, és segít az üveg
hosszú távú tisztán tartásában. A dupla üvegezés választása akkor
javasolt, ha a kandalló közvetlen közelében magas hőmérsékletre érzékeny anyagok vannak, illetve hötároló opció vállasztása esetén.

Tiszta üvegrendszer

Az üveg kifogástalan tisztaságának megőrzése érdekében minden betét eredeti légkeringtető rendszert használ. Az égési levegőt a betét felső részében elhelyezett speciális fúvókákkal az üvegre irányítják. Tiszta levegő áramlik át az ajtó feletti nyílásokon, így légfüggöny jön létre, amely
megvédi az üveget a szennyeződésektől.

Levegőszabályozó mechanizmus

A szabadalmaztatott állítómechanizmus lehetővé teszi, hogy egyetlen csúszkával beállítsa a teljes faégetési folyamatot - az égetéstől a kialvásg. A legtöbb megoldással ellentétben a szállított levegő pontosan eloszlik az égéstér különböző részei között. Nagyon hatékony, hibamentes megoldás, amely teljes mértékben szabályozza az égési folyamatot, megakadályozza a
helyiség túlmelegedését és segít tisztán tartani a kandalló üvegét.

Adatok
Cikkszám
SZABO765166
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!