Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI PATIO TERASZMELEGÍTŐ FEKETE
KRATKI PATIO TERASZMELEGÍTŐ FEKETE
344 600 Ft

KRATKI PATIO TERASZMELEGÍTŐ FEKETE

KRATKI PATIO TERASZMELEGÍTŐ FEKETE

A PATIO egy stílusos gázfűtés, amely meleget és fényt biztosít mindenütt, ahol egyedi és hangulatos légkört akarunk létrehozni. Egyedülálló tulajdonsága a négy oldalról látható tűz. Ennek köszönhetően egyedülálló gázterasz vagy kerti lámpa. 

MODERN DESIGN 

A modern PATIO megjelenés szinte bárhová illeszthető. A melegítő elegáns dísz lehet az otthoni teraszon vagy a kertben . Az étterem és a szállodaiparban felhasználható az étkezési és szabadidős terek érdekes kiegészítéseként. A PATIO-ból származó vonzó megjelenés és kellemes meleg biztosítja, hogy a kertek és teraszok az otthonokban és éttermekben mindig tele legyenek vendégekkel mind tavaszi, nyári és őszi esteken egyaránt. A tűz természetes látását modern kerámiaégő biztosítja. 

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A PATIO nem bocsát ki hangot vagy szagot . Működése nem befolyásolja a légáramlást is, ami különösen fontos az allergiás felhasználók számára. 

A szerelt kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható és elhelyezhető az általunk választott helyre. Amikor a célpontba állítja, zárja le a kerekeket. A készülék teljes energiával képes működni, folyamatosan akár 30 órán keresztül . A készüléket 11 kg-os hengerekhez tervezték Az eszköz alkalmazható mind a propán-bután gázra, mind a tiszta propánra. Javasoljuk tiszta propán palackok használatát. A PATIO nem igényli az ablakok tisztítását, mivel a tűz nem füstölje őket. 

A kemence alsó kamrájába helyezett egyetlen gombnak köszönhetően az indítás nagyon egyszerű és intuitív .

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A PATIO-t a hengerből folyékony gáz hajtja, amely a házban rejtve van. A lángok üvegkamrába vannak zárva, amely megvédi a tűz közvetlen érintkezésétől. Ez lehetővé teszi, hogy teljes ellenőrzés alatt élvezhesse a lángok játékát. A készülék edzett üvegből 4 mm vastag.

A készülékház alsó része acélból készül, porfestékkel bevonva.

A készülék alsó kamráját az ajtóba beépített zárnak köszönhetően illetéktelen személyek védik. A fűtőelem felső felépítése garantálja az égő tűz szél elleni védelmét. Ezen felül egyenletesen orientálja a benne keletkező hőt négy oldalra. 

A PATIO speciális anti- roll szeleppel van felszerelve , amely az eszköz leesése esetén automatikusan lekapcsolja a vezérlő gázellátását, amely eloltja a lángot. Az eszköz nem függ az elektromos telepítéstől, így biztosak lehetünk benne, hogy áramszünet esetén is megvilágítja a teraszt vagy a kertet. A fűtőelem teljesen biztonságos és fejlett kézi gázvezérlő rendszerrel van felszerelve, amely megóvja az ellenőrizetlen üzemanyag-szivárgásokat. Ezenkívül a PATIO hőelem-érzékelővel van felszerelve, amely egy ellenőrző égő lángjának felrobbantása esetén leállítja az égő gázellátását.

 

344 600 Ft
Részletek

PATIO/M/G30/37MBAR/CZ

Fűtési teljesítmény tartomány (kW) 4.9 - 8.2
Üzemanyag típusa propán-bután
Súly (kg) 64,0
Anyag készült acél, üveg
Szélesség (cm) 46,70
Magasság (cm) 155,30
Mélység (cm) 46,70
Gázfogyasztás maximális teljesítménnyel 0,45 kg/óra (24 órás folyamatos égés)
Gázfogyasztás csökkentett teljesítménnyel 0,28 kg/óra (39 órás folyamatos égés)
  • A melegítő fekete porszórt acélból készül, az oldalain fekete üveglapokkal
  • Méretek: STANDARD verzió szélesség: 48,2 cm, mélység: 48,2 cm, magasság: 155,30 cm
  • Vezérlése: kézi
Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ938786jf
Tömeg
63 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!