Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI PATIO MINI TERASZMELEGÍTŐ KVARC
KRATKI PATIO MINI TERASZMELEGÍTŐ KVARC
476 500 Ft

KRATKI PATIO MINI TERASZMELEGÍTŐ KVARC

KRATKI PATIO MINI TERASZMELEGÍTŐ KVARC

Szeretné gyorsan megváltoztatni kedvenc helyeit - kertet, teraszt vagy erkélyt, hogy eredeti és kifejező karaktert szerezzenek? Fogadjon a PATIO gázfűtésre! Ez nem csak egyedi dekoráció, hanem hőforrás is, amely egyedi légkört teremthet!

egyediség

Különösen a legigényesebbek számára készítettünk egy egyedi kerti lámpát. A PATIO minimalizmussal és minden részlettel kivételes figyelmével vonzza a figyelmet, és a tűz gyönyörű látványa mindenkit meg fog örülni. A ház alsó részét a legmagasabb minőségű szinterezett kvarc zárja be - ez az elmúlt hónapok határozott ütése a belső, terasz és kert kialakításában. Az egész határozottan meghaladja az összes rendszert.

A PATIO egyedivé teszi kertjét, teraszát vagy erkélyét. Mindenkit, aki meglátogat, elbűvöl a PATIO szépsége és melege! Szeretett helyei féltékenység tárgyává válnak!

HASZNÁLATKÉPESSÉG

A PATIO gyakorlatilag nem igényel karbantartást - csak annyit kell tennie, hogy a kívánt helyre állítja. És nagyon egyszerű, a felfüggesztett kerekeknek köszönhetően. Elfelejtheti az üvegtisztítást is - a tűz nem dohányzza őket, így a tűz folyamatos látását mindig élvezheti.

A ház alsó részén alkalmazott szinterelt kvarclemezek szintén megkönnyítik a használatot. Nagyon kemények, erősek, ellenállnak minden foltnak, ütésnek, kopásnak és a karcolásoknak. 

MENTÉS ÉS ÖKOLÓGIA

Az ökológiára összpontosítunk! A fűtőberendezés megvásárlásával törődik a környezettel. Nem járul hozzá a szmoghoz. A készülék tiszta üzemanyagot - palackból származó gázt (propán-butánt vagy tiszta propánt) éget.

Mi is gondoskodunk a pénzedről. A PATIO rendkívül gazdaságos - teljesítménnyel, folyamatosan akár 30 órán keresztül is képes működni  
100% BIZTONSÁG

Bízzon bennünk, valamint a világ több mint 1.000.000 felhasználójának! Fogadjon egy bevált gyártóra, több mint 20 éves tapasztalattal. Ne tévesszen meg ismeretlen cégek ...

Az innovatív megoldások és a szigorú minőség-ellenőrzés azt jelenti, hogy a PATIO-val együtt megadjuk neked azt, ami az élet legfontosabb - a béke és a biztonság. A döntőszelep, a hőelem érzékelő vagy a speciálisan kialakított vezérlő gondoskodik a problémamentes működésről. Nem aggódsz semmi miatt ...

476 500 Ft
Részletek
 • A melegítő fekete porszórt acélból készül
 • Méretek: MINI verzió szélessége: 42,7 cm, mélysége: 42,7 cm, magassága: 136,60 cm
 • Vezérlése: távirányítóval
 • A fűtési teljesítmény tartománya (kW) 4,0 - 8,2
  Üzemanyag típus propán-bután
  Súly (kg) 64,0
  Anyaga acél, kvarcszinterezett, üveg
  Szélesség (cm) 44,20
  Magasság (cm) 136,60
  Mélység (cm) 44,20

PATIO/MINI/M/G30/37MBAR/Q/O/G

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ930334jf
Tömeg
64 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!