Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI LUCY 12 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT
KRATKI LUCY 12 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT
509 730 Ft

KRATKI LUCY 12 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT

KRATKI LUCY 12 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT

Teljesítmény: 8 KW,

Fűtési teljesítmény tartoménya: 3-10 KW

Füstcső csatlakozás keresztemetszet: 160 mm,

Hatásfok: 83%,

Co kibocsátás: 0,09%,

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 180 Celsius,

Súly: 155 kg,

Maximális hasábméret: 350 mm,

Anyaga: Acél,

Tüzelőanyag típusa: keményfa,

5 év gyártói garancia.

509 730 Ft
Részletek

Maximális energiafelhasználás

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhetően, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék égése két, a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A levegő csak a külső részből kerül betáplálásra, a beépített 125 mm-es levegőbevezetésnek köszönhetően. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik. 

A betét hármas égéskamra szellőztető rendszert használ. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fa gyulladását, a rács alá kerül. A másodlagos levegőt - a gazdaságos és ökológiai égés érdekében - a hátsó fal lyukain keresztül vezetik be.

Ezenkívül a betét egy tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ, azaz a levegőt közvetlenül az üvegbe továbbítják a kandalló oldalán elhelyezkedő csatornák rendszerén keresztül. Ilyen módon az oxigént az égési kamra felső részébe juttatják, ahol a faégetési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik, ami tovább csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe. 

Egy ilyen levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos vezérlését.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A speciális perforált fogantyú kialakítás megvédi a túlzott hevítést, amely befolyásolja a kandalló magas használatának kényelmét.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékleteknek, kiváló minőségű acél használata miatt.

Kiváló tömítettség, nemesgáz-árnyékolásban készült szilárd varratoknak köszönhetően. Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A kandalló speciálisan profilozott, TERMOTEC anyagból készült fenéklemezt használ, amelynek köszönhetően az égési kamra mélyebb és több fát tart be. Ugyanakkor rövidített kemencekamrát használtunk, amely hozzájárul a betét kisebb teljesítményéhez. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas kis üzletekre.

Az eltávolítható rostély- és hamutartó megkönnyíti a betét tiszta tartását.

A korlátozott mértékű koromzás az alkalmazott tiszta üvegrendszernek köszönhetően történik. Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően nem szennyeződik, és több hőt ad a helyiségnek.

Az állhatatlan lábaknak köszönhetően az egyenetlen talaj kompenzálható és a betét kiegyenlíthető.

A modell mozgatható kipufogócsonkkal van felszerelve, amelynek köszönhetően az összeszerelés során nem szükséges kiegészítő térdvásárlást vásárolni. Könnyen beállíthatja a betét csatlakozási szögét a kéménybe.   

MODERN DESIGN

Hozzájáruljon egy modern panoráma elülső oldalához, sekély égési kamrával, ideálissá téve ezáltal kisméretű és alacsony fűtőteljesítményű bemutatótermekhez. Ideális energiatakarékos és passzív házakhoz. A kandallóban alkalmazott modern megoldások garantálják az energiamegtakarítást, és gondtalanul megkönnyítik a készülék működtetését és tisztítását.

Fel van szerelve egyetlen, dekoratív üvegtáblával, amelynek köszönhetően elegáns és modern. Ennek a megoldásnak az alkalmazása optikailag megnöveli a betét elejét és hangsúlyozza a tűz látását.

A bejárati ajtó kényelmes fogantyúval rendelkezik.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ907588jc
Tömeg
155 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!