Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI NADIA 9 KANDALLÓBETÉT törtfehér belső
KRATKI NADIA 9 KANDALLÓBETÉT törtfehér belső
546 500 Ft

KRATKI NADIA 9 KANDALLÓBETÉT törtfehér belső

KRATKI NADIA 9 KANDALLÓBETÉT törtfehér belső

Teljesítmény: 9 kw,

Fűtési teljesítmény tartománya: 5-11 KW

Füstcső csatlkaozás keresztmetszete: 200mm,

Hatásfok: 80%,

Co kibocsátás: 0,1%

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 251 Celsius,

Súly: 130 kg,

Maximális hasábméret: 320 mm,

Anyaga: Acél,

Tüzelőanyag típusa: keményfa

5 év gyártói garancia.

feket belsőre kérjen ajánlatot!

 

 

546 500 Ft
Részletek

Maximális energiafelhasználás

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhetően, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét.

Ezen túlmenően az üzemanyag-részecskék égése a betéten a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően történik. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A levegő csak a külső részből kerül betáplálásra, a beépített 125 mm-es légbevezetésnek köszönhetően. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik.

A betét kettős levegőztető rendszerrel rendelkezik.

Az elsődleges levegőt, amely megkönnyíti a fa gyulladását, a kemence teljes szélességében táplálják be a kerítés résében, amely egy kerítést képez, és egy levegőztető rudakon keresztül, amely a kemence hátsó falán helyezkedik el közvetlenül az égő lemez fölött.

Ezenkívül a betét egy tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ, azaz a levegőt közvetlenül az üvegbe továbbítják a kandalló oldalán elhelyezkedő csatornák rendszerén keresztül. Ilyen módon az oxigént az égési kamra felső részébe juttatják, ahol a faégetési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik, ami tovább csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe.

Kettős levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos vezérlését.

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékleteknek, kiváló minőségű acél használata miatt.

Kiváló tömítettség, nemesgáz-árnyékolásban készült szilárd varratoknak köszönhetően. Az acél elemeket modern eszközök segítségével lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Rácsmentes betét úgynevezett hamuégés jelensége. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üzemanyag finom hamuig ég, ami a minimális mennyiség marad. A fából nyert hőenergiát maximálisan kihasználják.

Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően az üveg nem szennyeződik, és több hőt ad a helyiségnek. Korlátozott korom a tiszta szélvédő rendszer miatt (légterelő).

Az állhatatlan lábaknak köszönhetően az egyenetlen talaj kompenzálható és a betét kiegyenlíthető.

A hozzájárulás a balkezes is, mivel lehetséges az ajtó áthelyezése a szokásos balkezes nyílásból a jobbkezesbe.

A modell mozgatható kipufogócsonkkal van felszerelve, amelynek köszönhetően az összeszerelés során nem szükséges további könyököket vásárolni, mivel a kéménybeépítéshez könnyen beállítható a csatlakozási szög.

MODERN DESIGN

A betét dekoratív, egyetlen üvegtáblával van felszerelve, amelynek köszönhetően elegáns és modern. Ezen felül ez a megoldás optikailag megnöveli a patron elejét.

Az ajtó modern csúszó fogantyúval rendelkezik.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ872714jc
Tömeg
130 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!