Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI MBA PW/17/G/W LIFTES VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI MBA PW/17/G/W LIFTES VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
1 129 250 Ft

KRATKI MBA PW/17/G/W LIFTES VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

KRATKI MBA PW/17/G/W LIFTES VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 17 kW
Víztér oldali teljesítmény: 9 kw
Füstcső átmérőí: 200 mm
Hatásfok: 86%

Maximális üzemi nyomás: 2 bar

Víz kapacitás: 47 liter 

CO Kibocsátás: 0,09%
Füstgáz hőmérséklet: 201 Celsius
Súly: 415 Kg
Maximális hasábméret: 500 mm
Anyaga: lemez
1 129 250 Ft
Részletek

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

Kiváló minőségű acélból készült, a test és az első ellenáll a nagyon magas hőmérsékletnek.

Hatékony égés és hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéskamrás bélésnek köszönhetően - egy hőelnyelő anyag, amely növeli a kamra hőmérsékletét.

Egy speciális vízköpeny-szerelvény lehetővé teszi a füstök eltávolítását és a nagy mennyiségű hő átvitelét a fűtőrendszerbe, ami lehetővé teszi a patron nagy energiahatékonyságát.

Beépített tekercs. A vízkabát teste csapokkal van megerősítve. In / out port 1/2.

Stabil és ellenálló a zárt profilból készült feszítőajtó kandallónak. Az ajtótömítés a kontúrozott csatornában található, ami garantálja a megfelelő tapadást, és megakadályozza, hogy az üzem közben leesjen.

Két égetőrendszer, amely meghosszabbítja az égési utat, az égés ökológiailag.

A beépített 125 mm-es légbevezető csatlakozó és légcsillapító révén a levegőt csak kívülről biztosítja. A levegőbevitel egy szabályozóval történő beállítása, amely kizárja a hibákat a helytelen használat során.

Az égéstér hármas szellőztető rendszere: elsődleges levegő - a lemezre, amelyen az égés történik; a másodlagos levegőt a hátsó falon lévő lyukakon keresztül szállítják. Ezenkívül a patron tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ. 

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

Kitűnő tömítettség a nemesgázvédőből készült szilárd hegesztések miatt.

Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

A betét elülső része hőálló kerámiával van ellátva, amely 800 ° C-ig tart. 

Kényelmes felhasználás

Nem szennyeződés - utóégés, ami azt jelenti, hogy az üzemanyag egy kis hamut ég, ami a minimális mennyiség. Az így kapott hőenergiát maximálisan használják. A betét alsó lapja jelentősen csökkent az ajtóhoz képest.

A patron ajtaja a felemelő rendszerben működik - az ablak felemelkedik. Ez a rendszer az ellensúly alapján készült - két blokk (az ajtó mindkét oldalán) egy acélvezetékkel, két golyóscsapágyon, amelyeknek köszönhetően az ajtó súlya egyenletesen oszlik el. Tűzálló csapágyakon mozognak a keretbe szerelt csúszó vezetők mentén, ami garantálja könnyű, csendes és zavarmentes működésüket. Az ajtó mozgása néhány milliméter távolságra van a testtől, ami megakadályozza a tömítés károsodását. A zárt ajtókat nagy erővel nyomják a keretbe, aminek köszönhetően a kemence teljesen lezárt. 

A felemelt és leeresztett ajtónak köszönhetően egyszerre töltheti be a megfelelő mennyiségű fát. Egy kiegészítő mechanizmus, amely lehetővé teszi az oldalsó ablakok kinyitását, megkönnyítve a tisztítást és a kemence tisztítását.

A tiszta szélvédő (légvezető) révén a koromozás korlátozása.

MODERN DESIGN

A 800 ° C-ig terjedő hőmérsékletű dekoratív üvegtábla, amely a kandallónak modern és elegáns megjelenést biztosít, optikailag megnöveli a betét elejét.

 

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ793094ja
Tömeg
415 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!