Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ZIBI P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZIBI P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT
583 830 Ft

KRATKI ZIBI P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT

KRATKI ZIBI P/BS/DECO JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 11 kW
Fűtési teljesítmény tartománya:4,5-14 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 180 mm
Hatásfok: 80 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 290 Celsius
Súly: 161 Kg
Maximális hasábméret: 400 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
583 830 Ft
Részletek

Érdekes forma, oldalsó üvegezéssel, dekoratív üvegtáblával. A tűz kétoldalas látványának és a finom homlokkeretnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern belső stílusba. Az ilyen típusú kandallót gyakran olyan szabad tereknél választják, ahol különböző terek vannak csatlakoztatva, pl. Egy nappali étkezővel.

MODERN DESIGN

A betét egy dekoratív üvegtáblával van ellátva, melynek köszönhetően elegáns és modern. E megoldás használata vizuálisan növeli a patron elejét, és hangsúlyozza a tűz látását.

A patron ajtajának kényelmes fogantyúja van.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéskamrás bélésnek köszönhetően.

Az üzemanyag-részecskék égése két kipufogó útnak köszönhetően, amelyek meghosszabbítják a kipufogóútvonalat. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A beépített 125 mm-es légbevezető csatlakozónak köszönhetően a patronba csak levegő kerül a levegőbe. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik.

A patron kettős szellőztető rendszert használ az égéstérben. A fa gyújtását elősegítő primer levegőt a kerítésbe helyezett lyukrendszer biztosítja.

Ezenkívül a patron tiszta üveg (légfüggöny) rendszert használ, vagyis a levegőt közvetlenül a pohárba szállítják a kandalló oldalán elhelyezett csatornarendszeren keresztül. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe.

Egy ilyen levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos szabályozását.

Ezen túlmenően, a maximális hőfelhasználás a sűrűn elhelyezett hőelnyelőknek köszönhető.

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO emissziót.

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A betét elülső része hőálló kerámiával van ellátva, amely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A kiváló minőségű acél használata miatt a kazetta teste és elülső része magas hőmérsékletnek ellenáll.

Kiváló tömítettség a nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

Kényelmes felhasználás

Nem fizetéses hozzájárulás, amelyben egy úgynevezett az utóégés jelensége. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üzemanyag finom hamuvá ég, ami a minimális mennyiség. Az így kapott hőenergiát maximálisan használják.

A korlátozott koromlerakódás az alkalmazott tiszta üveglaprendszernek köszönhetően történik. A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos.

Az aljzat egyenetlenségének kiegyenlítése és a betét kiegyenlítése az állítható lábaknak köszönhetően.

A modell mozgatható kipufogónyílással van ellátva, így szerelés esetén nincs szükség további térd beszerzésére. Könnyedén beállíthatja a betét csatlakozási szögét a kéménybeépítéshez.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ772830jc
Tömeg
161 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!