Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI JUNO HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEKETE
KRATKI JUNO HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEKETE
707 190 Ft

KRATKI JUNO HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEKETE

KRATKI JUNO HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA FEKETE

Műszaki adatok


Teljesítmény: 12 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-16 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 75 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 320 Celsius
Súly: 200 Kg
Maximális hasábméret: 350 mm
Anyaga: rozsdamentes acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
707 190 Ft
Részletek

A JUNO tökéletes megoldás a modern keretekbe épített, szabadon álló kályhák szerelmeseinek. Az egyszerű és elegáns megjelenés kéz a kézben jár, kiváló fűtési paraméterekkel . A kályha ideális nagy és kisebb helyiségekben is. A számos előnynek köszönhetően a befúvott levegő szabályozható a beépített légbeömlésnek köszönhetően. Az elegáns megjelenést dekoratív üveg biztosítja . Sőt, egy tiszta üvegrendszerrel rendelkezik , amely külön tartály mellett segít megőrizni a betétet.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet fenntartása az égéskamra bélelésével, Acumotte kerámia anyaggal, amely hőt győjt és hőmérsékletet emel a kemencében.

A por teljes égése a két elhajlásnak köszönhetően, amely kiterjeszti a füstkimeneti pályát. Ez a folyamat növeli az égetés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást. Csökkenti a káros anyagok légkörbe jutását is.

A beépített 125 mm-es külső beömlőnyílásnak köszönhetően az elsődleges levegő a betétbe kerül. A levegő beömlőnyílás a betét alján található. A betétnek hátlapján egy fedőlemez és egy lyuk van az alapban. Ennek köszönhetően a felhasználó kiválaszthatja, hogyan csatlakoztassa a külső légbevezetést. A levegő beállítása egy fojtószelep segítségével történik, amelyet egy, az ajtó alá helyezett szabályozó állítható be. Ez a megoldás megakadályozza a helytelen használatát. Az egész mechanizmus csendesen és hibátlanul működik.

A másodlagos levegő beállítása - az úgynevezett "légfüggöny" a beillesztett ajtó fölötti mechanizmussal történik. A mechanizmus nyitása lehetővé teszi, hogy a levegő belépjen a betét felső részébe, ahol a faanyag égési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik. Ez lehetővé teszi a káros CO2 kibocsátás jelentős mértékű csökkentését a légkörben. A palánk felé irányított levegő "söpörte" az üvegt, ami a tüzet és a füstöt taszítja. Jelentősen csökkenti a korom lerakódását az üvegre, így tisztán marad. 

BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB

A betét elülső része hőálló kerámia, mely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg minősített minősége és biztonsága.

A betét teste és elülső felülete kiváló minőségű acél használatával ellenáll a magas hőmérsékleteknek.

Kiváló tömörség az árnyékolt nemesgázban készült szilárd hegesztésnek köszönhetően. Az acélelemeket lézervágásnak vetik alá a korszerű berendezések segítségével, majd CNC hajlítókkal hajlítják. 

Kényelmes használat

A betét tisztán tartása egyszerűbb a hamutartó rács és a hamu felhalmozódott tartályának köszönhetően.

Csökkentett koromlerakódás a tiszta üvegrendszer (légfüggöny) rendszerén keresztül. A légfüggöny elválasztja az üveget a kamrától, köszönhetően, hogy az üveg nem piszkos, és többet bocsát ki a helyiségben. 

MODERN DESIGN

A betét különálló díszítő üveggel rendelkezik, köszönhetően elegáns és modern megjelenésnek. Ez a megoldás vizuálisan növeli a betét elejét és hangsúlyozza a tűz kilátását.

A betét ajtaja kényelmes fogantyúval rendelkezik.

5 év gyártói garancia.

 

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ753022jd
Tömeg
200 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!