Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI MBO L/BS/G 15 BALOLDALAS  LIFTES KANDALLÓBETÉT
KRATKI MBO L/BS/G 15 BALOLDALAS LIFTES KANDALLÓBETÉT
1 011 570 Ft

KRATKI MBO L/BS/G 15 BALOLDALAS LIFTES KANDALLÓBETÉT

KRATKI MBO L/BS/G 15 BALOLDALAS  LIFTES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok:

 

Teljesítmény: 15 kw,

Fűtési teljesítmény tartománya: 7-19 KW

Füstcső csatlakozás keretsztmetszete: 200 mm,

Hatásfok: 83%,

Co kibocsátás: 0,09%

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 240 Celsius,

Súly: 301 kg,

Maximális hasábméret: 500 mm,

Anyaga: Acél.

1 011 570 Ft
Részletek

Maximális energiafelhasználás

A ház és az elülső oldal kiváló minőségű acélból készül, amely nagyon magas hőmérsékleteknek ellenáll.

Hatékony égés és hosszabb hőmérsékleti fenntartás a tüzelőkamra burkolatának köszönhetően. A TERMOTEC hőszigetelő anyag, amely növeli a kamrában a hőmérsékletet.

Magas égéstermék és keresztirányban elhelyezett lángcsövek - növelik a betét és a környezet közötti hőcserélő felületet. A füstgáz hőmérsékletének csökkentése javítja a készülék hatékonyságát.

Stabil és ellenálló, zárt profilú kandallóajtó. Az ajtótömítés profilos csatornában van elhelyezve, amely garantálja a megfelelő tapadást és megakadályozza, hogy működés közben kieshessen.

Az üzemanyag-részecskék égése a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően.

A levegőellátás csak kívülről a beépített 125 mm-es levegőbevezetésnek köszönhetően. A levegő beszívását egyetlen szabályozóval kell beállítani, amely kizárja a helytelen használat hibáit.

Hármas égéskamra szellőztető rendszer: elsődleges levegő - arra a lemezre irányul, amelyen az égés zajlik; a szekunder levegőt a hátsó fal lyukain keresztül szállítják. Ezen felül a betét tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ.

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

Kiváló tömítettség a nemesgáz-pajzsban készített szilárd hegesztéseknek köszönhetően.

Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Rács nélküli bevitel - hamu utáni égetés, ami azt jelenti, hogy az üzemanyag finom hamuig ég, ami a minimális mennyiség marad. A fából nyert hőenergiát maximálisan kihasználják.

A betét alsó lapja jelentősen le van engedve az ajtóhoz képest.

A bejárati ajtó megemelő rendszerben működik - az ablak fel van emelve. Ezt a rendszert egy ellensúly alapján építették fel - két blokk (az ajtó mindkét oldalán) acélkábelgel működik, amely két csapágygörgő vezetőiben működik, amelynek köszönhetően az ajtó súlya egyenletesen eloszlik. A tűzálló csapágyakon az ajtókeretbe szerelt csúszóvezetők mentén mozognak, ami garantálja könnyű, csendes és problémamentes működést. Az ajtó néhány milliméterrel elmozdul a testtől, ez megakadályozza a tömítés károsodását. A zárható ajtót nagy erővel benyomják az ajtókeretbe, amelynek köszönhetően a kandalló teljesen légmentes. 

A felemelt és leengedett ajtónak köszönhetően egyszerre megfelelő mennyiségű fát tölthet be. Egy kiegészítő mechanizmus, amely lehetővé teszi az ablakok oldalirányú kinyitását, ami megkönnyíti a tűzhely tisztítását és tisztán tartását.

A korom csökkentése a tiszta szélvédő rendszer miatt (légterelő).

MODERN DESIGN

Kandallóbetét két derékszögben elrendezett üvegtáblával (kombinált üveg szárny nélkül).

A dekoratív üvegtábla 660 ° C-ig képes ellenállni, amely a kandallónak modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, optikailag megnöveli a betét elejét.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ680253ja
Tömeg
301 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!