Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI NEST BIOKANDALLÓ TÜV
KRATKI NEST BIOKANDALLÓ TÜV
36 070 Ft

KRATKI NEST BIOKANDALLÓ TÜV

KRATKI NEST BIOKANDALLÓ TÜV

A biokandallók nem ismerik el a korlátozásokat, nem igényelnek bonyolult telepítést vagy csatlakoztatást a kémény égésteréhez, könnyen összeszerelhetők és üzemeltethetők , mind tágas házban, mind kisebb lakásokban egyaránt működnek .

A biokandallók kiváló megoldás a belsőépítészetben is, mivel a széles termékválaszték lehetővé teszi a legeredetibb ötletek megvalósítását.

Ökológiai üzemanyaggal tüzelik folyadék formájában, ami valódi tüzet okoz .

Természetes fűtés

Az etanol-kandalló a lángmagasságtól és a belső méretétől függően több Celsius-fokra emeli a hőmérsékletet. A keletkező hő 100% -ban visszatér a helyiségbe, amelynek köszönhetően a bio-kandalló további fűtési forrás lehet.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Csak öntse a bioüzemanyagot a tartályban megjelölt szintre. A láng bármikor eloltható. Ne felejtse el szellőztetni azt a helyet, ahol a bio kandalló található.

Önálló, nem igényel összeszerelést , bárhova elhelyezhető. Csak annyit kell tennie, hogy a használati utasításnak megfelelően összeszerelje a csomagolásban található elemeket.

MINŐSÉGI GARANCIA

A biokandallók kiváló minőségű anyagokból készülnek. A gyártási folyamat a globális szabványok szerint zajlik, amely megerősíti az ISO 9001: 2015 tanúsítást.

Fókuszban a biztonság

A bioüzemű gyártási folyamatot a TÜV Rheinland Polska figyeli - a bioüzemnek van német TÜV biztonsági tanúsítványa.

A TÜV által tanúsított tartálynak van egy további speciális kamrája is, amely megakadályozza az üzemanyag kiömlését a tartály véletlenszerű feltöltése miatt. Ez is rendelkezik egy maximális üzemanyagszint-mutatóval.

A tartály közepére helyezett abszorbens betét csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és védi a bioüzemanyagok kiömlését az eszköz megdöntése miatt.

Ezenkívül a bio kandalló üveggel van felszerelve, amely elválasztja a kandallót a helyiségtől, ami tovább növeli használatának biztonságát.

A bioethanol konténer űrtartalma: 0,2 liter

36 070 Ft
Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ613961j
Tömeg
4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!