Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

LANDMANN BIG LANDMANN GRILL (11501)
LANDMANN BIG LANDMANN GRILL (11501)
429 900 Ft

LANDMANN BIG LANDMANN GRILL (11501)

LANDMANN BIG LANDMANN GRILL (11501)

- kerámia testtel és beépített hőmérővel,

- öntöttvas fedél

- rozsdamentes acél főzőrács, öntöttvas faszénrács,

- kiválő minőségű tömítés,

- grill kocsi, két összecsukható oldalsó polccal,

- 2 kerék, 2 zárható görgő

- termék mérete: 125x131x72 cm,

- csomag mérete: 64x94x73 cm ( BBQ), 54x83x21 cm ( wagon),

- 16 főre

 

429 900 Ft
Részletek

Landmann Big Kerámia grill faszenes kivitelben készült, amely ideális megoldás 16 fős társaság ételének elkészítésére. A prémium kerámia Kamadogrill egyesíti a klasszikus grill és a kemence előnyeit, így létre jöhet akár a hideg füstölés és a steak sütés is. A vastag kerámia fal nak köszönhetően remek hőszigetelésű és hővezetésű, ez által kevés faszénből sokig süthet. A kerámia fal pozitív tulajdonsága, hogy nem engedi eltávozni a nedvességet a készülékből, puha és szaftos ételeket készíthet. Az öntöttvas rács tapadásmentes, tehát könnyen tisztítható és az ételek sem tapadnak rá.   
 A tűztere alján található szellőzővel szabályozható a húsok sülési ideje és hőmérséklete, amelyet a fedőbe épített hőmérővel folyamatosan ellenőrizhet is. A gyors begyújtást elősegíti az öntöttvas fedél szelep, ami a kellő huzatról gondoskodik. Könnyen mozgatható a 2 db nagyobb és 2 db kisebb kerék segítségével, a stabilitásért lefékezhető. A két oldalsó polc helyet ad az előkészületeknek és kéznél tárolhatja a grill eszközöket vagy akár az elkészült ételeket.   

A tojásgrill képes közvetlen sütésre és közvetettre.   
 A közvetlen sütés érdekében a grillrácsot az izzó faszén főlé helyezze és gyakran forgatva aranybarnára süsse. 
 A közvetett sütéssel az ételeket megvédheti a közvetlen hőhatástól, puhára sütheti alacsony hőfokon a nagyobb szelet húsokat.   
 Pizza sütésre alkalmas, ha a rácsra pizzasütő kőlapot helyez el.   

Ha Ön szereti a pikánsabb ételeket, akkor füstölőfa , füstölőforgács használatával különlegesebb ízt adhat a húsoknak. A füstölőfát ajánlott füstölőtartó dobozba helyezni füstölés közben. Így is ismerheti: 11501Big

Adatok
Kategoria
Landmann
Cikkszám
SZ567423_-_11501je
Tömeg
132 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!