Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI LUCY 14/P/BS JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT
KRATKI LUCY 14/P/BS JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT
669 820 Ft

KRATKI LUCY 14/P/BS JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT

KRATKI LUCY 14/P/BS JOBB OLDALÜVEGES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 14 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 6-17 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm
Hatásfok: 81 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 265 Celsius
Súly: 225 Kg
Maximális hasábméret: 400 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
669 820 Ft
Részletek

Érdekes alakú, oldalsó üvegezéssel ellátott betét. A tűz kétoldalas látványának és a finom homlokkeretnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern belső stílusba. Az ilyen típusú kandallót gyakran olyan szabad tereknél választják, ahol különböző terek vannak csatlakoztatva, pl. Egy nappali étkezővel. A kandallóban használt speciálisan profilozott alsó lemez több fát tartalmaz. A készülékben használt modern megoldások garantálják az energiamegtakarítást, és problémamentesen működtetik és tisztítják.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéskamrás bélésnek köszönhetően.

Az üzemanyag-részecskék égése két kipufogó útnak köszönhetően, amelyek meghosszabbítják a kipufogóútvonalat. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A beépített 125 mm-es légbevezető csatlakozónak köszönhetően a patronba csak levegő kerül a levegőbe. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik. 

A patron háromszoros szellőztető rendszert használ az égéstérben. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fűtést, a rács alatt kerül szállításra. A másodlagos levegő - a gazdaságos és ökológiai égést biztosítva - a hátsó fal nyílásain keresztül történik.

Ezenkívül a patron tiszta üveg (légfüggöny) rendszert használ, vagyis a levegőt közvetlenül a pohárba szállítják a kandalló oldalán elhelyezett csatornarendszeren keresztül. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe. 

Egy ilyen levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos szabályozását.

Ökológiai összetétel

A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO emissziót. 

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A betét elülső része hőálló kerámiával van ellátva, amely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A kiváló minőségű acél használata miatt a kazetta teste és elülső része magas hőmérsékletnek ellenáll.

Kiváló tömítettség a nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

Kényelmes felhasználás

A kandallónak speciálisan profilozott alsó lemeze van, melynek köszönhetően az égéstér mélyebb és több fát tartalmaz.

A cserélhető rács és a hamutartó könnyen megtisztítja a patront.

A korlátozott koromlerakódás az alkalmazott tiszta üveglaprendszernek köszönhetően történik. A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem szennyeződik, és több hőt ad a szobának.

Az aljzat egyenetlenségének kiegyenlítése és a betét kiegyenlítése az állítható lábaknak köszönhetően.

A modell mozgatható kipufogónyílással van ellátva, így szerelés esetén nincs szükség további térd beszerzésére. Könnyedén beállíthatja a betét csatlakozási szögét a kéménybeépítéshez.   

MODERN DESIGN

A betét egyetlen, dekoratív üvegablakkal van ellátva, melynek köszönhetően elegáns és modern. E megoldás használata vizuálisan növeli a patron elejét, és hangsúlyozza a tűz látását.

A betét ajtajának kényelmes fogantyúja van.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ558159jc
Tömeg
225 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!