Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI KASETA ARKE 95
KRATKI KASETA ARKE 95
689 140 Ft

KRATKI KASETA ARKE 95

KRATKI KASETA ARKE 95

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 14 kw,

Fűtési teljesítmény tartománya:6-16,5 KW

Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm,

Hatásfok: 83 %,

Co kibocsátás: 0,1%,

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 195 Celsius,

Súly: 154 kg,

Maximális hasábméret: 500 mm,

Anyaga: lemez, acél

Méretek cm: szélesség 102,00 magasság 62,00 mélység 47,00

689 140 Ft
Részletek

Az Arke egy olyan kandalló kazetta, amelyet a normál beépítés mellett, a meglévő nyitott kandallókhoz is használható. 

Van még egy régi nyitott kandallója, amely sürgős felújításra szorul? Nem probléma, mert a Kratki KASETA/ARKE/95 kandallóbetét egyszerűen behelyezhető a meglévő égéstérbe. Még az is lehet, hogy a régi kéményt tovább lehet használni. Ha kívánja, a Kratki KASETA/ARKE/95 kandallóbetétből egy teljesen új kandalló is építhető. 

A tűz megfelelő megjelenésével biztosítjuk a fény játékát, ami hozzájárul a meleg otthonos légkörünk kialakításához. A tiszta üveg rendszerünk pedig segít, hogy ne szennyeződjön korommal vagy más szennyeződéssel a használat során. A Kratki KASETA / ARKE / 95 kandallóbetét keret nélküli, ún. DECO üveggel rendelkezik ami mind a négy oldalán fekete nyomtatott oldalsó szegéllyel rendelkezik. Ettől a tűztér nem csak modern lesz, hanem biztosítja azt is, hogy minden figyelem a tűzre összpontosítson.

A kandallóbetét turbinákkal rendelkezik, amelyek az égési kamra alatt helyezkednek el. Felelősek a megfelelő légkeringés biztosításáért az égéstérben és a hő folyamatos leadásáért a helyiségbe. Ezek fokozatonként állíthatóak, a 0. fokozat azt jelenti, hogy a turbinák automatikusan bekapcsolnak, amikor az érzékelő 50°C-ot érzékel, és csökkentett fordulatszámon működnek. A másik két fokozat a hőmérséklettől függetlenül, csökkentett fordulatszámon vagy teljes teljesítményen működik.

A 14 kilowatt névleges hőteljesítményével ez a kandalló egy nagyobb helyiséget is gyorsan felfűthet. A Kratki KASETA/ARKE/95 kandallóbetétnek pedig nem is kell sok tüzelőanyag, mert 83%-os hatásfokának köszönhetően tisztán és hatékonyan működik. Ez jót tesz a környezetnek és a pénztárcának is. Az ajtó zsanérja a kandalló bal oldalán található. A kandallóbetét tűzterét nagyra méretezték, így akár 50 centiméter hosszúságú rönkök is elégethetők benne. A tisztítás gyors és egyszerű a hamutartó fióknak és a hamurácsnak köszönhetően.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ556570je
Tömeg
154 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!