Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI MBZ PW/13/P/BS/W JOBB OLDALÜVEGES, VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
KRATKI MBZ PW/13/P/BS/W JOBB OLDALÜVEGES, VÍZTERES KANDALLÓBETÉT
992 480 Ft

KRATKI MBZ PW/13/P/BS/W JOBB OLDALÜVEGES, VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

KRATKI MBZ PW/13/P/BS/W JOBB OLDALÜVEGES, VÍZTERES KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 13 kW
Víztér oldali teljesítmény: 7 kw
Füstcső átmérőí: 200 mm
Hatásfok: 81%

Maximális üzemi nyomás: 2 bar

Víz kapacitás: 35 liter 

CO Kibocsátás: 0,1%
Füstgáz hőmérséklet: 230 Celsius
Súly: 240 Kg
Maximális hasábméret: 500 mm
Anyaga: lemez
992 480 Ft
Részletek

Az MBZ PW vonalból készült dupla üvegezésű patronok gazdaságos és ökológiai megoldást jelentenek a vízegységgel, amely beépítéskor nem tér el a tipikus légzsáktól. A tűz szokatlan látványának és a finom homlokkeretnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern belső stílushoz. Az ilyen típusú kandallót gyakran olyan szabad tereknél választják, ahol különböző terek vannak csatlakoztatva, pl. Egy nappali étkezővel. 

MODERN DESIGN

A patron egyetlen, dekoratív üvegablakkal van ellátva, melynek köszönhetően elegáns és modern. E megoldás használata vizuálisan növeli a patron elejét, és hangsúlyozza a tűz látását.

A patron ajtajának kényelmes fogantyúja van. 

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéskamrás bélésnek köszönhetően.

Az üzemanyag-részecskék égése két kipufogó útnak köszönhetően, amelyek meghosszabbítják a kipufogóútvonalat. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A beépített 125 mm-es légbevezető csatlakozónak köszönhetően a patronba csak levegő kerül a levegőbe. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik. 

A patron háromszoros szellőztető rendszert használ az égéstérben. Az elsődleges levegőt, amely megkönnyíti a fa gyújtását, a lemez teljes szélességében szállítják, amelyen az égés történik. Az úgynevezett nem rácsos kandallók előnye utánégés a hamu. A másodlagos levegő - a gazdaságos és ökológiai égést biztosítva - a hátsó fal nyílásain keresztül történik.

Ezenkívül a patron tiszta üveg (légfüggöny) rendszert használ, vagyis a levegőt közvetlenül a pohárba szállítják a kandalló oldalán elhelyezett csatornarendszeren keresztül. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe. 

Egy ilyen levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos szabályozását.

Egy speciális vízegység, amely vízköpenyből és vízszintesen elrendezett füstcsövekből áll, amelyen keresztül a víz áramlik, lehetővé teszi a füstök eltávolítását és a hőmennyiség nagy mennyiségű átvitelét a fűtési rendszerbe, ami lehetővé teszi a patron nagy energiahatékonyságát. Ezenkívül a készülék beépített tekercset tartalmaz, hogy megvédje a túlmelegedést. Ezenkívül a víztároló teste csapokkal van megerősítve.

A rendszer bemeneti / kimeneti csatlakozója - 1 hüvelyk és ½ hüvelykes tekercs.

Stabil és ellenáll a stressznek, a kandalló ajtaja zárt profilból készül. Az ajtótömítés a kontúrozott csatornában található, ami garantálja a megfelelő tapadást, és megakadályozza, hogy az üzem közben leesjen. 

Kényelmes felhasználás

Az eszköz tiszta üvegrendszerrel van felszerelve - az úgynevezett A függönylevegő áramlása egyenletesen oszlik el, söpörte az üvegt, és minimalizálja a korom lerakódását. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze az üveg hatékony és tiszta megjelenését.

Nem fizetéses hozzájárulás, amelyben egy úgynevezett az utóégés jelensége. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üzemanyag finom hamuvá ég, ami a minimális mennyiség. Az így kapott hőenergiát maximálisan használják. 

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

Szerkezete és az égéstér hármas szellőztető rendszere miatt a patron megfelel az Ecodesign követelményeinek.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ525358jc
Tömeg
240 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!