Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRTAKI LUCY 14 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT
KRTAKI LUCY 14 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT
600 730 Ft

KRTAKI LUCY 14 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT

KRTAKI LUCY 14 SLIM SÍKÜVEGES KANDALLÓBETÉT

Teljesítmény: 10 Kw,

Fűtési teljesítmény tartománya: 4-12 KW

Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 160 mm,

Hatásfok: 85%,

Co kibocsátás: 0.1%

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 172 Celsius,

Súly: 180 kg,

Maximális hasábméret: 400 mm,

Anyaga: Acél,

Tüzelőanyag típusa keményfa

5 év gyártói garancia

600 730 Ft
Részletek

Maximális energiafelhasználás

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhetően, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék égése két, a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A levegő csak a külső részből kerül betáplálásra, a beépített 125 mm-es légbevezetésnek köszönhetően. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik. 

A betét hármas égéskamra szellőztető rendszert használ. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fa gyulladását, a rács alá kerül. A másodlagos levegőt - a gazdaságos és ökológiai égés érdekében - a hátsó fal lyukain keresztül vezetik be.

Ezenkívül a betét egy tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ, azaz a levegőt közvetlenül az üvegbe továbbítják a kandalló oldalán elhelyezkedő csatornák rendszerén keresztül. Ilyen módon az oxigént az égési kamra felső részébe juttatják, ahol a faégetési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik, ami tovább csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe. 

Egy ilyen levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos vezérlését.

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A speciális perforált fogantyú kialakítás megvédi a túlzott hevítést, amely befolyásolja a kandalló magas használatának kényelmét.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékleteknek, kiváló minőségű acél használata miatt.

Kiváló tömítettség, nemesgáz-árnyékolásban készült szilárd varratoknak köszönhetően. Az acél elemeket modern eszközök segítségével lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a BImSchV 2 szabványnak , meghatározva a maximális szén-dioxid-kibocsátást.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A kandalló speciálisan profilozott, TERMOTEC anyagból készült fenéklemezt használ, amelynek köszönhetően az égési kamra mélyebb és több fát tart be. Ugyanakkor rövidített kemencekamrát használtunk, amely hozzájárul a betét kisebb teljesítményéhez. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas kis üzletekre.

Az eltávolítható rostély- és hamutartó megkönnyíti a betét tiszta tartását.

A korlátozott mértékű koromzás az alkalmazott tiszta üvegrendszernek köszönhetően történik. Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően nem szennyeződik, és több hőt ad a helyiségnek.

Az állhatatlan lábaknak köszönhetően az egyenetlen talaj kompenzálható és a betét kiegyenlíthető.

A modell mozgatható kipufogócsonkkal van felszerelve, így felszerelés esetén nincs szükség további térdvásárlásra. Könnyen beállíthatja a betét csatlakozási szögét a kéménybe.   

MODERN DESIGN

Hozzájáruljon egy modern panoráma elülső oldalához, sekély égési kamrával, ideálissá téve ezáltal kisméretű és alacsony fűtőteljesítményű bemutatótermekhez. Ideális energiatakarékos és passzív házakhoz. A kandallóban alkalmazott modern megoldások garantálják az energiamegtakarítást, és gondtalanul megkönnyítik a készülék működtetését és tisztítását.

Fel van szerelve egyetlen, dekoratív üvegtáblával, amelynek köszönhetően elegáns és modern. Ennek a megoldásnak az alkalmazása optikailag megnöveli a betét elejét és hangsúlyozza a tűz látását.

A bejárati ajtó kényelmes fogantyúval rendelkezik.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ492411jc
Tömeg
180 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!