Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel
789 230 Ft

KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel

KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA fekete belsővel

Műszaki adatok


Teljesítmény: 8 kW
Üvegtípus: oldalüveges
Típus: zárt égésű
Fűtési teljesítmény tartománya: 5,5-10 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 83 %
CO Kibocsátás: 0,10 %
Füstgáz hőmérséklet: 175 Celsius
Súly: 160 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: Acél, lemez
Tüzelőanyag típusa: keményfa
Méretek cm: szélesség 45,20 magasság 130,80 mélység 45,20
789 230 Ft
Részletek

A Kratki Thor kályha igazi dizájnmodell, és modern megjelenést kölcsönöz a lakótérnek. A kályha letisztult vonalvezetése minimalista megjelenést eredményez, amely a kortárs stílust szolgálja. Ami azonban a Kratki Thor kályhát megkülönbözteti a hasonló modellektől, az a nagyméretű saroküveg, amely ügyesen beállítja a tűz színterét. A keret nélküli dizájnüveg különböző szögekből nézhető, és lehetővé teszi, hogy a hő messzire sugározzon a helyiségbe. Ezzel a stílusos kályhával környezetbarát és költségtakarékos módon gazdagíthatja lakóterét és fűthet is.

A Theo kályha nem csak a kialakítása felel meg a legmodernebb követelményeknek, fűtési technológiája is a legújabb szabványokon alapul. A környezet védelme érdekében a fatüzelésű kályha az optimális energiahozamot elsődleges, másodlagos és harmadlagos légáramlással éri el. A kéményhez való csatlakozás történhet a tetején vagy a hátulján. A Kratki Thor kályha 83%-os hatásfokkal 8 kW névleges hőteljesítményt ér el. Ez azt jelenti, hogy ez a kályha ideálisan alkalmas közepes méretű helyiségek fűtésére.

Tágas égéstér Acumotte és üvegöblítő rendszerrel

A Kratki Thor kályha égéstérét nagyvonalú méretei jellemzik, amelyek elegendő helyet biztosítanak akár 30 cm hosszúságú rönköknek is. Az égéstér kibélelésére akumottot használtak. A szilárd anyag hosszú élettartamot és izzó tüzet biztosít. És hogy mindig akadálytalanul láthassa a lángokat, a Kratki Thor kályha üvegkiöntő rendszerrel van felszerelve. Ezáltal a látóüveg nagyrészt mentes marad az égési folyamat során keletkező koromtól és koromrészecskéktől.

Az égéstérbe a hátsó falon lévő nyílásokon keresztül másodlagos levegő kerül, ami biztosítja az ökológiai égést. Ezenkívül egy üvegöblítő rendszer gondoskodik arról, hogy a koromlerakódás az üveg belsejében csökkenjen.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ48251jd
Tömeg
160 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!