Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI DELTA  2 SLIM BIOKANDALLÓ TÜV
KRATKI DELTA 2 SLIM BIOKANDALLÓ TÜV
56 950 Ft

KRATKI DELTA 2 SLIM BIOKANDALLÓ TÜV

KRATKI DELTA  2 SLIM BIOKANDALLÓ TÜV

Mérete:

- 90 cm széles,

- 40 cm magas,

- 10,3 cm mély,

- porfestett acél

- Bioethanol konténer űrtartalma: 0,4 Liter

A biokandallók nem fogadják el a korlátozásokat, nem igényelnek bonyolult telepítést vagy csatlakozást a kéményhez, könnyen felszerelhetők és használhatók , jól működnek egy tágas házban és egy kisebb lakásban. A biokandallók kiváló megoldást jelentenek a belsőépítészetben is, mert a széles termékválaszték lehetővé teszi a legeredetibb ötletek megvalósítását.

Tartozékok biokandallóhoz ( alapfelszereltség):

- Bioüzemanyag-tartály: a biobetétbe helyezett abszorbens / abszorbens betét biztosítja a biokandalló biztonságos használatát és kiküszöböli az üzemanyag kiömlésének kockázatát, még a tartály felborulása esetén is. Rozsdamentes acél bioüzemanyag-tartály. (MEGJEGYZÉS! A biobélés kapacitásának 50% -a egyszerre önthető a tartályba. A nagyobb folyadékmennyiség miatt a folyadék kifolyik, ha a biotartály megdől.)

- A tartály szabályozó fogantyúja.

- 2 rögzítő csap.

Szerelési módszer:

- falra szerelhető: rögzítő csapok segítségével felakasztható a falra.

- sarok: a sarokba bármilyen szögben felszerelhető, további rögzítőcsíkok használata nélkül.

- egyedi fejlesztés: mélyedésbe vagy a falból kiemelkedő, erre a célra épített díszítőelemre telepíthető. Dilatáció: a faltól biztonságos távolság (1,5 cm) lehetővé teszi a levegő keringését a biokandalló körül további rögzítőcsíkok nélkül.

56 950 Ft
Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ424834j
Tömeg
13 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!