Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI LUCY 12/P/BS JOBB EGYBENYÍLÓ KANDALLÓBETÉT
KRATKI LUCY 12/P/BS JOBB EGYBENYÍLÓ KANDALLÓBETÉT
602 410 Ft

KRATKI LUCY 12/P/BS JOBB EGYBENYÍLÓ KANDALLÓBETÉT

KRATKI LUCY 12/P/BS JOBB EGYBENYÍLÓ KANDALLÓBETÉT

Teljesítmény: 12 Kw,

Fűtési teljesítmény tartománya: 5-15 KW

Füstcső csatlakozás keresztemetszet: 200 mm,

Hatásfok: 80%,

Co kibocsátás: 0,1%,

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 270 Celsius,

Súly: 194 kg,

Maximális hasábméret: 350 mm,

Anyaga: Acél,

Tüzelőanyag típusa: keményfa

5 év gyártói garancia.

602 410 Ft
Részletek

Hozzájárulás érdekes alakzattal, oldalsó üvegezéssel. A tűz kétoldalú látványának és a finom előkeretnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern belső stílushoz. Az ilyen típusú kandallót gyakran olyan nyílt helyiségekben választják, amelyekben a különböző terek kombinálódnak, például nappali és étkező. A kandallóban alkalmazott speciálisan profilozott fenéklemez nagyobb mennyiségű fát tartalmaz. Az eszközben alkalmazott modern megoldások garantálják az energiatakarékosságot, és megkönnyítik a működését és tisztítását.

Maximális energiafelhasználás

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhetően, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét.

A tüzelőanyag-részecskék égése két, a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A levegő csak a külső részből kerül betáplálásra, a beépített 125 mm-es levegőbevezetésnek köszönhetően. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik. 

A betét hármas égéskamra szellőztető rendszert használ. Az elsődleges levegő, amely megkönnyíti a fa gyulladását, a rács alá kerül. A másodlagos levegőt - a gazdaságos és ökológiai égés érdekében - a hátsó fal lyukain keresztül vezetik be.

Ezenkívül a betét egy tiszta üvegrendszert (légfüggöny) használ, azaz a levegőt közvetlenül az üvegbe továbbítják a kandalló oldalán elhelyezkedő csatornák rendszerén keresztül. Ilyen módon az oxigént az égési kamra felső részébe juttatják, ahol a faégetési folyamat során keletkező gázok égése megtörténik, ami tovább csökkenti a káros CO kibocsátását a légkörbe. 

Egy ilyen levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos vezérlését.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni. Az általunk kínált üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A speciális perforált fogantyú kialakítás megvédi a túlzott hevítést, amely befolyásolja a kandalló magas használatának kényelmét.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékleteknek, kiváló minőségű acél használata miatt.

Kiváló tömítettség, nemesgáz-árnyékolásban készült szilárd varratoknak köszönhetően. Az acél elemeket modern berendezéssel lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A kandalló speciálisan profilozott, TERMOTEC anyagból készült fenéklemezt használ, amelynek köszönhetően az égési kamra mélyebb és több fát tart be.

Az eltávolítható rostély- és hamutartó megkönnyíti a betét tiszta tartását.

A korlátozott mértékű koromzás az alkalmazott tiszta üvegrendszernek köszönhetően történik. Légfüggöny választja el az üveget a tűztérről. Ennek köszönhetően nem szennyeződik, és több hőt ad a helyiségnek.

Az állhatatlan lábaknak köszönhetően az egyenetlen talaj kompenzálható és a betét kiegyenlíthető.

A modell mozgatható kipufogócsonkkal van felszerelve, amelynek köszönhetően az összeszerelés során nem szükséges kiegészítő térdvásárlást vásárolni. Könnyen beállíthatja a betét csatlakozási szögét a kéménybe.   

MODERN DESIGN

A betét egyetlen dekoratív üveggel van felszerelve, amelynek köszönhetően elegáns és modern. Ennek a megoldásnak az alkalmazása optikailag megnöveli a betét elejét és hangsúlyozza a tűz látását.

A bejárati ajtó kényelmes fogantyúval rendelkezik.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ385636jc
Tömeg
194 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!