Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI NBU 11 500/700 HÁROM OLDALÜVEGES LIFTES KANDALLÓBETÉT
KRATKI NBU 11 500/700 HÁROM OLDALÜVEGES LIFTES KANDALLÓBETÉT
1 577 770 Ft

KRATKI NBU 11 500/700 HÁROM OLDALÜVEGES LIFTES KANDALLÓBETÉT

KRATKI NBU 11 500/700 HÁROM OLDALÜVEGES LIFTES KANDALLÓBETÉT

Teljesítmény: 11 kw,

Fűtési teljesítmény tartománya: 4,5-14 KW,

Füstcső csatlakozási keresztmetszet: 200 mm,

Hatásfok: 83 %,

Co kibocsátás: 0,1%,

Kimenő füstgáz hőmérséklete: 180 Celsius,

Súly: 301 kg,

Maximális hasábméret: 500 mm,

Anyaga: Acél,

Tüzelőanyag típusa: keményfa

5 év gyártói garancia.

1 577 770 Ft
Részletek

A háromoldalas üvegezett NBU betét egyedi esztétikával és kivételes funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik . A vizuális tulajdonságok mellett az eszköz garantálja a helyiségek hatékony fűtését és az ökológiai faégetést . A modern anyagok és innovatív műszaki megoldások használatának köszönhetően szokatlan megjelenés és intuitív működés jellemzi . Az egyik számos előnye a külső levegő bemeneti csatlakoztatásának lehetősége. Az elegancia hozzájárulása a dekoratív üvegezéshez. Ezen felül szülői zárral rendelkezik, amely védi az ajtó illetéktelen kinyitását.

BIZTONSÁG a legmagasabb szinten

A betét biztosítja a használat biztonságát, mivel úgynevezett szülői zár, védve az ajtó jogosulatlan kinyílását.

A betét eleje hőálló kerámiával van felszerelve, amely 660 ° C-ig képes ellenállni. A szerelt üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A betét testének és elülső részének ellenáll a magas hőmérsékleteknek, kiváló minőségű acél használata miatt.

Az ajtókeret zárt profilból készül, ami azt jelenti, hogy stabilak és ellenállnak a magas hőmérsékleten történő üzemeltetés során fellépő feszültségeknek. Az ajtótömítés egy speciálisan kialakított horonyban helyezkedik el, amely biztosítja a megfelelő tapadást és megakadályozza, hogy működés közben kieshessen.

A betét kiváló tömítettségét a nemesgáz-pajzsban készített szilárd varratok garantálják. Az acél elemeket modern eszközök segítségével lézerrel vágják le, majd CNC-hajlító gépekre hajlítják.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

A készülék megfelel a környezetbarát tervezés követelményeinek és a maximális szén-dioxid-kibocsátást meghatározó BImSchV 2 szabványnak .

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A bejárati ajtó megemelő rendszerben működik - az ablak fel van emelve. Ezt a rendszert egy ellensúly alapján építették fel - acél kábeltömbök akár 4 (oldalonként 2) csapágygörgő vezetõiben dolgoznak, amelynek köszönhetõen az ajtó súlya egyenletesen eloszlik. Az ajtókeretbe szerelt csúszóvezetők mentén mozognak, ami garantálja a könnyű, csendes és problémamentes működést. A felemelt és leengedett ajtóknak köszönhetően egyszerre nagy mennyiségű fát tölthet be. Egy kiegészítő mechanizmus, amely lehetővé teszi az ablakok kétoldalas kinyitását, ami megkönnyíti a tisztítást.

A készülék emellett tiszta üvegrendszerrel van felszerelve - a a légáram egyenletesen oszlik el, átöblíti az üveget és minimalizálja a korom keletkezését. Ez lehetővé teszi, hogy az üveg feltűnő és tiszta megjelenését hosszú ideig fenntartsa.

A kandalló speciálisan profilozott TERMOTEC alsó lemezt használ, amelynek köszönhetően az égési kamra mélyebb és nagyobb mennyiségű fát tartalmaz.

A betét tiszta tartása könnyebb annak a rácsnak és tartálynak köszönhetően, amelyben a hamu felhalmozódik.

Maximális energiafelhasználás

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérsékleti fenntartás a TERMOTEC égési kamra burkolatának köszönhetően, amely hőkezelő anyag növeli a kemence hőmérsékletét. Ezen felül sima, fehér felülete lenyűgözően néz ki a kandalló belsejében.

Az égő tüzelőanyag-részecskék a kipufogógáz-útvonal meghosszabbítójának köszönhetően. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia jobb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok légköri kibocsátását.

A készülék hármas égéskamra levegőztető rendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően a betétben a fa égetése ökológiai, és ami a legfontosabb - gazdaságos.

Az elsődleges levegő a betétbe kívülről kerül bevezetésre a beépített 125 mm-es bemeneti csatlakozásnak köszönhetően. A légbeszívó csatlakozó a betét padlójában található. Ennek beállítását az ajtó alatt található egyik szabályozóval felszerelt fojtószelep segítségével végezzük, amely kizárja a nem megfelelő használat hibáit. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és problémamentesen működik.

A készülék tiszta üvegrendszerrel van felszerelve - köszönhetően a légáram egyenletesen oszlik el, átöblíti az üveget és minimalizálja a korom keletkezését. Ez lehetővé teszi, hogy az üveg feltűnő és tiszta megjelenését hosszú ideig fenntartsa.

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

Az NBU modell megfelel a korlátozó BImSchV 2 szabvány követelményeinek, amely meghatározza a maximális szén-dioxid-kibocsátást.

MODERN DESIGN

Az NBU felhívja a figyelmet a modern dizájnra és a befejező esztétikára. Örömmel látja el a tűz harmonikus látványát, és egyedi stílusúvá teszi a belső teret. A hő nem csak elölről, hanem oldalról is sugárzik.

A betét egyetlen dekoratív üveggel van felszerelve, amelynek köszönhetően elegáns és modern. Ennek a megoldásnak az alkalmazása optikailag megnöveli a betét elejét és hangsúlyozza a tűz látását.

A bejárati ajtó kényelmes fogantyúval rendelkezik.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ354987ja
Tömeg
301 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!