Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI PLANK BIOKANDALLÓ
KRATKI PLANK BIOKANDALLÓ
56 950 Ft

KRATKI PLANK BIOKANDALLÓ

KRATKI PLANK BIOKANDALLÓ

Szeretne gyorsan megváltoztatni otthoni belső tereit, hogy eredeti és kifejező karaktert szerezzen? Fogadjon egy bio kandallóra! Ez nem csak egyedülálló dekoráció, hanem hatékony hőforrás, amely több Celsius-fokkal megemeli a hőmérsékletet!

egyediség

Különösen a legigényesebb vásárlók számára készítettünk egy egyedülálló bio kandallót. A PLANK tökéletes arányban és minimalizmussal vonzza a figyelmet, és a tűz gyönyörű látványa mindenkit örömmel készít. Az egész határozottan meghaladja az összes rendszert.

A PLANK egyedivé teszi a belső teret. Mindenkit, aki meglátogat, elbűvöl a bio kandalló szépsége és melege!

Könnyű telepítés és felhasználás

A bio kandalló felszerelése nagyon egyszerű. Szó szerint 5 percig tart. Csak annyit kell tennie, hogy akasztócsapok segítségével lóg a falon, és helyezze az üveg- és bioedényt a kijelölt helyekre.

Csak egy pillanatra van szüksége, hogy élvezze a meleget és a tűz kilátását. Öntsön a bioüzemanyagot a tartályban megjelölt szintre, tegye tüzet és kész!

Ami fontos - a lángot bármikor elolthatja.

ÖKOLÓGIAI FŰTÉS

Az ökológiára összpontosítunk! Bio kandallónk megvásárlásával gondoskodik a természetes környezetről. Nem járul hozzá a szmoghoz. Mindez annak a ténynek köszönhető, hogy a bioüzemanyagok égéstermékei csak: hő, vízgőz és elhanyagolható mennyiségű szén-dioxid (amint a levegőben is lélegzünk).

A PLANK bio kandalló hatékony fűtési forrás. A hőmérsékletet több Celsius-fokkal emeli, és a keletkező hő 100% -kal visszatér a helyiségbe.

100% BIZTONSÁG

Bízzon bennünk, valamint a világ több mint 1.000.000 felhasználójának! Fogadjon egy bevált gyártóra, több mint 20 éves tapasztalattal. Ne tévesszen meg olcsó ajánlatokkal ...

Készülékeink gyártási folyamatát a TÜV Rheinland Polska folyamatosan ellenőrzi. Ennek az innovatív megoldásnak és a szigorú minőség-ellenőrzésnek köszönhetően nyugodhat, hogy első osztályú terméket kap.

56 950 Ft
Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ311460j
Tömeg
16 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!