Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI X-RAY FEKETE BIOKANDALLÓ TÜV
KRATKI X-RAY FEKETE BIOKANDALLÓ TÜV
261 810 Ft

KRATKI X-RAY FEKETE BIOKANDALLÓ TÜV

KRATKI X-RAY FEKETE BIOKANDALLÓ TÜV

Mérete:

- Szélesség: 100 cm

- Magasság: 50 cm

- Mélység: 30 cm

A konténer űrtartalma: 1,4 liter

261 810 Ft
Részletek

Szeretne gyorsan megváltoztatni otthoni belső tereit, hogy eredeti és kifejező karaktert szerezzen? Fogadjon egy bio kandallóra!

Ez nem csak egyedülálló dekoráció, hanem hatékony hőforrás, amely több Celsius-fokkal megemeli a hőmérsékletet!

KÜLÖNBSÉG

Különösen a legigényesebb vásárlók számára készítettünk egy egyedülálló bio kandallót. Az X-RAY tökéletes arányban és minimalizmussal vonzza a figyelmet. Építésének köszönhetően kiválóan működik egy rést vagy egy egyedi házat kialakítva.

Az üvegezés emellett hangsúlyozza a tűz gyönyörű látását és növeli a használat biztonságát. Az egész határozottan meghaladja az összes rendszert.

Az X-RAY egyedivé teszi belső tereit. Mindenkit, aki meglátogat, elbűvöl a bio kandalló szépsége és melege!

Könnyű telepítés és felhasználás

Csak egy pillanatra van szüksége, hogy élvezze a meleget és a tűz kilátását. Öntsön a bioüzemanyagot a tartályban megjelölt szintre, tegye tüzet és kész!

Ami fontos - a lángot bármikor elolthatja.

ÖKOLÓGIAI FŰTÉS

Az ökológiára összpontosítunk! Bio kandallónk megvásárlásával gondoskodik a természetes környezetről. Nem járul hozzá a szmoghoz. Mindez annak a ténynek köszönhető, hogy a bioüzemanyagok égéstermékei csak: hő, vízgőz és elhanyagolható mennyiségű szén-dioxid (amint a levegőben is lélegzünk).

Az X-RAY bio kandalló hatékony fűtési forrás. A hőmérsékletet több Celsius-fokkal emeli, és a keletkező hő 100% -kal visszatér a helyiségbe.Mérete

100% BIZTONSÁG

Bízzon bennünk, valamint a világ több mint 1.000.000 felhasználójának! Fogadjon egy bevált gyártóra, több mint 20 éves tapasztalattal. Ne tévesszen meg olcsó ajánlatokkal ...

Készülékeink gyártási folyamatát a TÜV Rheinland Polska folyamatosan ellenőrzi. Az X-RAY bio kandalló német TÜV biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Ennek az innovatív megoldásnak és a szigorú minőség-ellenőrzésnek köszönhetően nyugodhat, hogy első osztályú terméket kap.

Adatok
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ293303j
Tömeg
10 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!