Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

INVICTA CALCIAS HORDOZHATÓ KÁLYHA
INVICTA CALCIAS HORDOZHATÓ KÁLYHA
1 030 000 Ft

INVICTA CALCIAS HORDOZHATÓ KÁLYHA

INVICTA CALCIAS HORDOZHATÓ KÁLYHA
A Calcias egyedülálló: ellipszis alakja melegséget és modernitást kölcsönöz; magas energiateljesítmény az öntöttvas tűzhelynek köszönhetően; és a praktikus oldalon egy acél rönkágy, amely megtartja a rönköket. 

Műszaki adatok

Teljesítmény: 9  kW
Anyaga: öntvény
Fűtési teljesítmény tartomány:  6-11,5 kW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150mm
Hatékonyság: 77 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Kimenő Füstgáz hőmérséklet: 314 Celsius
Súly: 145 Kg
Anyaga: öntöttvas+acél
Tűzelőanyag: keményfa, brikett
5 év gyártói garancia
1 030 000 Ft
Részletek

Miért ez a termék?

  • A másodlagos levegő megvédi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól. Biztosítja az illékony anyagok elégetését. Az állítható másodlagos légáram lehetővé teszi, hogy a készüléket túl nagy huzat esetén is lehessen üzemeltetni.

Időszakos

  • A készülék kis mennyiségű fa rendszeres utánpótlásával működik. Ez a működési mód különösen hatékony és környezetbarát.

Utóégetési rendszer

  • Előmelegített levegő befecskendezése az égéstérbe. A hátulról érkező kiegészítő levegőellátás magas hőmérsékleten elpusztítja a szénhidrogéneket. Az égés teljes lesz és csökken a károsanyag kibocsátás.

Nagy sűrűségű vermikulit:

  • Az égéstér nagy sűrűségű vermikulitból (750 kg/m³) készült kivehető részekkel van kibélelve. A vermikulit termikus tulajdonságai javítják a készülék égési minőségét és teljesítményét.

Tiszta üveg rendszer:

  • A tiszta üveg rendszer lassítja az üveg szennyeződését. Az üveg tetején lévő légbeömlő nyílás védőfátylat képez. Előmelegített levegőt fújnak az üveg mentén. Elindítja a gázok és az illékony anyagok égését, így védi az üveget a füst- és koromlerakódásoktól.
Adatok
Kategoria
INVICTA
Cikkszám
OB9415jf
Tömeg
145 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek