KRATKI AUGUST FEHÉR BIOKANDALLÓ TUV + Ajándék 1 liter bioethanol


KRATKI AUGUST  FEHÉR BIOKANDALLÓ TUV + Ajándék 1 liter bioethanol
A bio-kandallók nem ismerik a korlátozásokat, nem igényelnek bonyolult telepítést vagy a kéményhez való csatlakozást, könnyen telepíthetők és használhatók , mind egy tágas házban, mind egy kisebb lakásban fognak működni. A Bio-kandalló is kiváló megoldás a belsőépítészet számára, mivel a termékek széles választéka lehetővé teszi a legmodernebb ötletek megvalósítását.

A bio-kandalló rendelkezik a TÜV megfelelőségi jelöléssel . A termék jelölése ezzel a jelzéssel bizonyítja a termék kiváló minőségét, és megerősíti, hogy megfelel a kötelező biztonsági követelményeknek. Ezen túlmenően a TÜV megfelelőségi jelölése garantálja, hogy a TÜVRheinnland Polska szakértői által ellenőrzött termékgyártási folyamatokat a legmagasabb műszaki és szervezeti szinten végzik.

Biztonságos biogázzal ellátott bioüzemanyag TÜV tanúsítvánnyal A TÜV tanúsítvánnyal rendelkező új biztonságos biogáz egy további speciális kamrával rendelkezik, amely megakadályozza az üzemanyag kifolyását a tartály véletlen túltöltése miatt. Azt is jelzi, hogy a bioüzemanyag maximális mennyisége és egy abszorbens mag, amely csökkenti a fogyasztást, és megakadályozza a kiömlést az eszköz billentése miatt (még az égő tüzelőanyaggal a tartályban). A biológiai tartályban lángolt oltást egy speciális fogantyúval lezárt mozgatható csúszdával valósítjuk meg, amelyet a készülékkel együtt szállítunk.

Bio-kandalló berendezés (standard):

- Bioüzemanyag-tartály: egy bi-chipben elhelyezett abszorbens / abszorbens patron biztosítja a biokandalló biztonságos használatát, és kizárja az üzemanyag kifolyásának kockázatát, még akkor is, ha a tartály felborul. A konténer rozsdamentes acélból készült.

- Állítható fogantyú a tartályhoz.Szerelési módszer:

- A szabadon álló, nem igényel összeszerelést, hogy bárhol elhelyezhető legyen.

A bioethanol konténer űrtartalma: 0,75 liter.
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
olcsobbat.hu