Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)

MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)
MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)
MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)
MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)
MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)
MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)
MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)
MCZ VIVO 80 PELLET KANDALLÓ (basic)

Ez a pellet tüzeléses tűztér, minimál stílusával illeszkedik minden lakás stílushoz. A pellet tároló adagolója állítható felülre vagy oldalra. Az alutec égéstér öntisztuló és erősebb lángképet ad kiváló hősugárzó tulajdonságai mellett. A comfort air technológia által elvezethető a meleg levegő más helyíségekbe is, a két beépített ventilátor távirányítóval kezelhető.

Ez a pellet kandalló elérhető Comfort Air és Hydro változatokban.

 

Tüzelőanyag pellet
Névleges teljesítmény 10.50 kW
Hatásfok 91.70%
Tartály kapacitás 25.00 lt
Óránkénti fogyasztás minimumon 0.60 kg/h
Óránkénti fogyasztás maximumon 2.20 kg/h
Futásidő minimumon 28.00 h
Futásidő maximumon 8.00 h
Fűthető terület 258 m³ (*)
Égéstermék elvezető csonk mérete 8 cm
Súly 170 kg
Ajánlott huzatrendszer 10-0.10 Pa-mbar
Füstgáz hőmérséklet 180 ºC
Füstgáztömegáram 8,3 g/s

Részletek

Miért érdemes pellettűztérrel fűteni? Nézzük az elejétől.

A begyújtás automatikusan történik, ön csak bekapcsolja a kandallót és a fűtés indul is, amiről gondoskodni kell az csak a tartály feltöltése pár naponta és a hamutál ürítése a fűtés intenzitásától függően. A fűtés intenzitását előre be lehet programozni egész napra, hetekre előre. Így ha azt szeretné, hogy a kandalló csak akkor kezdjen el fűteni mielőtt ön hazaér nem okozhat problémát, addig csak minimum teljesítményen üzemel, ez a megoldás jelentős megtakarítást jelent mivel a fűtés minden időszakban teljesen szabályzott, más készülékekkel ellentétben. A kandalló ha eléri az előre beállított hőmérsékletet automatikusan “alvó” állapotba megy aminek az az előnye, hogy amikor újra begyújtja magát kevesebb energiát fogyaszt mert nem kell keresztül mennie a komplett begyújtási folyamaton. A kandalló beépített hőmérséklet érzékelővel rendelkezik automatikusan méri a környezet hőmérsékletét, de ráköthető külső termosztátra is. Amikor otthon van egyszerűen szabályozhatja a kályhát távirányítóval, amikor nincs otthon akár telefonjával is tudja irányítani. A kikapcsolás is önműködően történik, miután kiadja a kályhának a kikapcsolás parancsot, a pellet kandalló automatikusan lehűti magát és csak azután kapcsol ki. Az MCZ pellet kandallói automatikusan felismerik a pellet minőségét a beépített szenzoroknak köszönhetően, így égés közben a kályha az égés minőségének megfelelően adagolja az égéshez szükséges levegőt és ennek megfelelően szabályozza a füstgáz ventilátort is. Így összességében egy teljesen automata és akár 92% hatásfokon üzemelő készüléket kapunk, ami sok időt spórolhat meg önnek és családjának. A tűztér telepítése egyszerű nem igényel bonyolult munkálatokat, csak füstcső bekötést és egy elektromos dugaszoló aljzatot. A kis kéménycsatlakozó méret a kéményépítés költségeit is jelentősen csökkenti, többek közt ennek köszönhetően is az MCZ pellet kandallói nemcsak csúcsminőséget hoznak életébe, de költséghatékony megoldást is kínálnak.

Teljes távirányíthatóság

Comfort air levegőkeringető rendszer az árban (kérhető akár telepítéssel is)

Comfort air slim verzió:

Vékony falakhoz ajánlott. A ventilátor a tűztér és a kifúvó között helyezkedik el, így a ventillátort külön lehet tisztítani és karbantartani a kifúvóktól függetlenül.

Alap kifúvó (2 db multi 12) a slim comfort air kitben:

Opciósan kérhető extra kifúvók:

Bl 20 – kétirányba fúj ki oldalra

Mono 20 – alapon rendelkezik párologtató – aromaterápiás tartállyal. Kérhető világító funkcióval.

A Ghost, Float és flip dizájn kifúvók acél tartószerkezetre épülnek selyemfestett üvegből, alapkiszerelésben tartalmazzák a világítást és a párásító – aromaterápiás tartályt. Tegye otthonát igazán egyedivé az MCZ egyedi kifúvóival. Nézze meg a videót lent.

Adatok
GYÁRTÓ
MCZ
Kategoria
MCZ
Cikkszám
SZ184139
Tömeg
170 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!