Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA
KRATKI THOR HORDOZHATÓ LEMEZKÁLYHA

Műszaki adatok


Teljesítmény: 8 kW
Fűtési teljesítmény tartománya: 5-10 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 150 mm
Hatásfok: 83 %
CO Kibocsátás: 0,10 %
Füstgáz hőmérséklet: 175 Celsius
Súly: 160 Kg
Maximális hasábméret: 300 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
Részletek

Légfűtéses hordozható lemezkályha, speciális accumot belsővel.

Tartalmazza  a másodlagos égetési rendszert.

MODERN DESIGN

A tágas üvegezés vonzóbbá teszi a tűz látványát, és az extra dekoratív üveg kiemeli báját. A tűzhely belseje Acumotte-val van bélelve, amely tökéletesen ellentétben áll a tűzhellyel, és modern megjelenést kölcsönöz. Az Acumotte egy kerámia anyag, amely felhalmozza a hőt és megemeli a hőmérsékletet a kemencében.

Tökéletes fogantyú teszi könnyűvé az ajtó zárását. Ennek köszönhetően a készülék jól működik a felépüléses otthonokban. 

ÖKOLÓGIAI ÉGÉS

Az egység megfelel a környezetbarát tervezés szabványainak és a BImSchV 2 szabvány korlátozásainak , amely meghatározza a maximális CO-kibocsátást. 

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A hatékonyabb égés és a hosszabb hőmérséklet fenntartása az égéskamra bélelésével, Acumotte kerámia anyaggal, amely hőt gyüjt és hőmérsékletet emel a kemencében.

Teljes mértékben égés a porra, köszönhetően a deflektornak, amely kiterjeszti a füstkimeneti pályát. Ez a folyamat növeli az égetés hatékonyságát és garantálja a jobb energiafelhasználást. Csökkenti a káros anyagok légkörbe jutását is. A füstcső csonkhoz hasonlóan a deflektorhoz hasonlóan működő membrán is felszerelhető, ami tovább javítja a készülék hatásait.

A beépített 100 mm-es külső beömlőnyílásnak köszönhetően az elsődleges levegő a betéthez szállítható. A levegő beömlőnyílás a betét alján található. A betétnek hátlapján egy fedőlemez és egy lyuk van az alapban. Ennek köszönhetően a felhasználó kiválaszthatja, hogyan csatlakoztassa a külső légkészletet. A levegő beállítása egy fojtószelep segítségével történik, amelyet egy, az ajtó alá helyezett szabályozó állítható be. Ez a megoldás megakadályozza a helytelen használatát. Az egész mechanizmus csendesen és hibátlanul működik.

Ebben a betétben az égéskamra hármas levegős rendszere van. Az elsődleges levegőt, amely lehetővé teszi a tűz beállítását, a rács alatt szállítható. A másodlagos levegő - gazdaságos és ökológiai égetést a hátsó falon lévő lyukak biztosítják.

Ez a betét továbbá tiszta üveges rendszerrel (légfüggöny) van ellátva, így a levegőt közvetlenül a kandalló oldalán található csatornarendszeren keresztül szállítják az üveghez. Ily módon az égéskamra felső részébe oxigént szállítanak, és a fa égése során keletkező gázok utóégése következik be. Ugyanakkor csökkenti a káros CO-kibocsátást a légkörbe.

BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB

A kályha elöl egy hőálló kerámia áll rendelkezésre, amely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg minősített minősége és biztonsága.

A tűzhely teste és elülső felülete kiváló minőségű acél használatával ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ők biztosítják az egész szerkezet stabilitását is.

Kiváló tömörség az árnyékolt nemesgázban készült szilárd hegesztésnek köszönhetően. Az acélelemeket lézervágásnak vetik alá a korszerű berendezések segítségével, majd CNC hajlítókkal hajlítják. 

Kényelmes használat

Ebben a betétben speciális Acumotte profilozott alsó lapot használnak. Ezért a kályha kamra nagyobb és nagyobb mennyiségű fából lehet elhelyezni. Ezenkívül sekély égéskamrát használtunk, ami alacsony fűtési igényt eredményez.

A mozgatható rácsos hamuzó jobbl tisztántartását teszi lehetővé.

A betét üvegezése tiszta marad a tiszta üvegrendszernek köszönhetően.

A légfüggöny elválasztja az üvegt a kamrától. Tehát nem piszkos.

A THOR önálló kályha alakjának köszönhetően a szoba sarkában helyezhető el, akár felső, akár hátul. A hátsó csatlakozás a tűzhely jobb és bal oldalán is lehetséges. Az önszerelésnek köszönhetően a tűzhely oldalfalai és a füstcső nyílás önállóan átrendezhetők, ráadásul nincs nehézség a készüléknek a kéményhez való megfelelő csatlakoztatásával, függetlenül attól, hogy a falon milyen hely van. A kivezetés és az oldalsó panelek megfelelő oldalra történő felszerelését a szerelő határozza meg, aki a készüléket a szerelvény igényeihez igazítja.

A kandalló alatt van a kamra, ahol a külső levegő belépő rendszer el van rejtve.

 

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ482573
Tömeg
160 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!