Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ZOSIA PF ECO KANDALLÓBETÉT

KRATKI ZOSIA PF ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZOSIA PF ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZOSIA PF ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZOSIA PF ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZOSIA PF ECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZOSIA PF ECO KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 12 kW
Fűtési teljesítmény tartománya:6-15,5 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 200 mm, 180 mm vagy 150 mm
Hatásfok: 83 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 209 Celsius
Súly: 194 Kg
Maximális hasábméret: 500 mm
Anyaga: CLASS 200
Tüzelőanyag típusa: keményfa
Részletek

A ZOSIA ECO egy kandalló betét nagy öntöttvas égéstérrel. A feszessége miatt ideális helyreállítási otthonokhoz. Ezenkívül technikai paraméterei hozzájárulnak ahhoz, hogy megfeleljen az ökodizájn követelményeinek.

Kényelmes felhasználás

Az eszköz tiszta üvegrendszerrel van felszerelve - az úgynevezett A függönylevegő áramlása egyenletesen oszlik el, söpörte az üvegt, és minimalizálja a korom lerakódását. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze az üveg hatékony és tiszta megjelenését.

A patron tisztítása a szerelt kétrészes rács és a hamu felhalmozódásának köszönhetően könnyebb. Ezenkívül a betét levehető kerítéssel van ellátva, amely megakadályozza a tűzről való kilépést, és megkönnyíti a kandalló tisztítását.

A patronnak kettős hátsó lapja van, a belső hátoldal könnyen szétszerelhető.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

A kazetta sűrűn elhelyezett radiátorokkal van felszerelve. Az ilyen megoldás használatának köszönhetően a környezetbe jutó hőterhelés felülete sokkal nagyobb, ugyanakkor megnő a kandalló tömege.

A tüzelőanyag-részecskék utólagos meggyulladása a kipufogó útvonala kiterjesztő deflektornak köszönhető. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A készüléknek háromszoros szellőztetőrendszere van az égéstér számára, ennek köszönhetően a kazettában lévő faégetés ökológiai, és különösen a gazdaságos.

A beépített 125 mm-es levegőbevezető csatlakozásnak köszönhetően az elsődleges levegő a külső patronba kerül. A légbevezető csonk a patron padlóján található.

A másodlagos levegő a kemence hátsó falán lévő nyílásokon keresztül jön létre, úgynevezett utóégető rendszer. Felelős a gázok égetéséért és a környezetbe történő káros anyagok kibocsátásának csökkentéséért. Ez növeli a kandalló hatékonyságát, aminek köszönhetően a készülék nagyon alacsony CO emissziós paramétereket ér el (alacsony CO emisszió).

Az eszköz tiszta üvegrendszerrel van felszerelve - az úgynevezett A függönylevegő áramlása egyenletesen oszlik el, söpörte az üveget, és minimálisra csökkenti a korom lerakódását. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze az üveg hatékony és tiszta megjelenését.

Az égéstér szellőztetésének szabályozása mindhárom rendszertől független, melynek köszönhetően a felhasználó jobban szabályozhatja az égési folyamatot.

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO emissziót.

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A betét öntöttvas elülső felülete dekoratív üvegbiztos kerámiával rendelkezik, amely akár 800 ° C-ig is ellenáll. A csatolt üveg minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A 8 mm vastagságú, kiváló minőségű öntöttvasból készült sűrűn elhelyezett radiátorok és a kemence falai garantálják a készülék működési biztonságát és a maximális hőfelhasználást.

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

Szerkezete és az égéstér hármas szellőztető rendszere miatt a patron megfelel az Ecodesign követelményeinek. Ezen túlmenően a feszes égéstér a patronok ideálisak a rekuperátorok számára.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ896586jj
Tömeg
194 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!