Legjobb ár garancia. Ne keresgéljen tovább a neten: a Green Flames garanciát vállal arra, hogy a legjobb árat itt találja

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/333 58 58

KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT

KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT
KRATKI ZIBI DECO KANDALLÓBETÉT

Műszaki adatok


Teljesítmény: 11 kW
Fűtési teljesítmény tartománya:4,5-14 KW
Füstcső csatlakozás keresztmetszet: 180 mm
Hatásfok: 80 %
CO Kibocsátás: 0,1 %
Füstgáz hőmérséklet: 290 Celsius
Súly: 151 Kg
Maximális hasábméret: 400 mm
Anyaga: Acél
Tüzelőanyag típusa: keményfa
5 év gyártói garancia
Részletek

MODERN DESIGN

A patron egyetlen, dekoratív üvegablakkal van ellátva, melynek köszönhetően elegáns és modern. E megoldás használata vizuálisan növeli a patron elejét, és hangsúlyozza a tűz látását.

A patron ajtajának kényelmes fogantyúja van.

AZ ENERGIA MAXIMÁLIS HASZNÁLATA

Hatékonyabb égés és hosszabb hőmérséklet-karbantartás az Acumotte égéskamrás bélésnek köszönhetően.

Az üzemanyag-részecskék égése két kipufogó útnak köszönhetően, amelyek meghosszabbítják a kipufogóútvonalat. Ez a folyamat növeli az égés hatékonyságát és garantálja az energia hatékonyabb felhasználását, és így minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a légkörbe.

A beépített 125 mm-es légbevezető csatlakozónak köszönhetően a patronba csak levegő kerül a levegőbe. Beállítása az ajtó alatt található egyik szabályozó által beállított fojtószelep segítségével történik, amely kizárja a hibás használat során fellépő hibákat. Az egész mechanizmus nagyon csendesen és meghibásodás nélkül működik.

A patron kettős szellőztető rendszert használ az égéstérben. A fa gyújtását elősegítő primer levegőt a kerítésbe helyezett lyukrendszer biztosítja.

Ezenkívül a patron tiszta üveg (légfüggöny) rendszert használ, vagyis a levegőt közvetlenül a pohárba szállítják a kandalló oldalán elhelyezett csatornarendszeren keresztül. Ily módon oxigént adagolunk az égéstér felső részébe, amelyben a fa égéséből származó gázok égnek, ami továbbá korlátozza a káros CO kibocsátását a légkörbe.

Egy ilyen levegőztető rendszer használata lehetővé teszi az égési folyamat nagyon pontos szabályozását.

Ezen túlmenően, a maximális hőfelhasználás a sűrűn elhelyezett hőelnyelőknek köszönhető.

ÖKOLÓGIAI BESZERELÉS

A készülék megfelel az Ecoprojekt és a BImSchV 2 követelményeinek , amely meghatározza a maximális CO emissziót.

BIZTONSÁG A legmagasabb szinten

A betét elülső része hőálló kerámiával van ellátva, amely 800 ° C-ig tart. Az általunk kínált üveg a minőség és a biztonság szempontjából tanúsított.

A kiváló minőségű acél használata miatt a kazetta teste és elülső része magas hőmérsékletnek ellenáll.

Kiváló tömítettség a nemesgáz védőburkolatban készült szilárd hegesztéseknek köszönhetően. Az acél elemeket a modern eszközökkel lézervágják, majd CNC hajlító gépeken hajlítják.

Kényelmes felhasználás

Nem fizetéses hozzájárulás, amelyben egy úgynevezett az utóégés jelensége. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üzemanyag finom hamuvá ég, ami a minimális mennyiség. Az így kapott hőenergiát maximálisan használják.

A korlátozott koromlerakódás az alkalmazott tiszta üveglaprendszernek köszönhetően történik. A légfüggöny elválasztja az üveget a tűzhelytől. Ennek köszönhetően nem piszkos.

Az aljzat egyenetlenségének kiegyenlítése és a betét kiegyenlítése az állítható lábaknak köszönhetően.

A modell mozgatható kipufogónyílással van ellátva, így szerelés esetén nincs szükség további térd beszerzésére. Könnyedén beállíthatja a betét csatlakozási szögét a kéménybeépítéshez.

Adatok
GYÁRTÓ
KRATKI
Kategoria
KRATKI
Cikkszám
SZ635043ja
Tömeg
151 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!